Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana emigrantka

Jest mi tak cholernie przykro...

Polecane posty

Obudzilam sie dzisiaj i sie poplakalam :( Wielkie lzy mi poplynely ciurkiem. Przytulilabym sie do swojego faceta... Gdybym takiego tutaj miala. Prawie rok jestem w Anglii i zadnych perspektyw na posiadanie porzadnego faceta. Dobre egzemplarze zajete, do wyboru ciapaci i inne nacje, a ja wolalabym jednak zwiazac sie z Polakiem... Tesknie za przytulankami, wspolnymi wieczorami, wyglupami, za takim prawdziwym zyciem codziennym... Przykro mi i to bardzo dzisiaj :(

Gość gość
Nie smuć sie, głowa do gory. Uśmiechnij sie:-)))

Kacik ust podniosl sie lekko do gory... Ale rzeczywistosc wraca. Strasznie szaro dzisiaj...

Samotnosc bywa okrutna. Co mi po kolezankach, kolegach..? Nawet tesknie za gotowaniem obiadow dla partnera... Dokarmianie znajomych i wspollokatorow tak mocno nie cieszy, choc i tym sie teraz zadowalam... :O

Jesteś dzielną, młodą kobietą:) Szacun, bo na obczyźnie samemu jest ciężko...te nie wie, który nie przezył... Przytulam ciepło, jestem przekonana, ze w tym roku trafisz na fajnego męzczyznę, i będziesz szczęśliwa. :) Cierpliwości, nie poddawaj się:) Wesołych Świąt:):)

Gość gość
hej, głowa do góry!!!! ja też jestem ponad rok w uk i powiem Ci kochana, że znalazłam faceta swoich marzeń ( Polak oczywiście) i żeby było śmieszniej poznałam Go przez internet na jednym z portali społecznościowych . Mi również doskwierała samotnośc, więc uśmiechnij się do siebie i zacznij działać, dopomóż trochę szczęściu. Przytulam Cię mocno :)

Gość gość
też mi k***a powód, w życiu sa ważniejsze problemy niż tulaski do swojego misia :O

Mam i inne problemy. Nie ma co ich do siebie porownywac... Nie bez przyczyny jestem w Anglii, zycie dalo mi niezlego kopa i zaczynam wszystko od nowa... A narzekam na brak mezczyzny, bo jakos srednio mi sie funkcjonuje, gdy dom jest pusty, a przyslowiowe skarpety faceta, nie walaja mi sie po podlodze. Obecnosc mezczyzny w moim wypadku jest wskazana. Dzieki za slowa otuchy, troche sie polepszylo. Na dodatek rzucilam prace, bo sie w niej nie spelnialam. O. Nie przedluzylam kontraktu. Nie jest lekko. W takich chwilach fajnie by bylo miec kogos kochanego przy sobie.

pogada ktos?

Gość gość
uśmiechnij się, wiosna się zaczyna, będzie cieplej, wszystko zacznie kwitnac a ty kogos spotkasz:) idąc przez miasto kup sobie bukiet kwiatow, uśmiechnij się do nich a ktoś usniechnie się do ciebie:)

Mnostwo osob sie do mnie usmiecha, ja zreszta sama rowniez chodze usmiechnieta. Nie mam problemu, ze nie moge poznac faceta. Tylko ja chce takiego prawdziwego faceta, swojego, porzadnego, fajnego, do zycia! Bo byle jakiego to nie sztuka znalezc... Mnie juz roczne randkowanie i obserwowanie naprawde sie znudzilo. Do stalego zwiazku zaden sie nie nadawal :O dziwnie jakos

Z moich kolezanek jestem JEDYNA singielka. Moze to moj krotki pobyt w Anglii tez to spowodowal.. Dzisiaj mam dola, zdecydowanie mam ochote ponarzekac. Caly rok sie dzielnie trzymam, wiec moje dzisiejsze nastawienie jest usprawiedliwione. Cisza w domu. Kilka dni odpoczynku sobie zrobilam. Po swietach szukam pracy. Chcialabym zeby przez tydzien ktos sie mna zajal... Oooo.. Mozna pomarzyc :D

Cześć emigrantko:) Mam nadzieje ze już niezaplakana... Wybieram sie do pracy zagranicę... Trochę sie boje bo w ciemno:/... Napisz proszę czy znalazłas już sobie coś Buziaki z Polski :***

Gość gość
Przestań płakać i szukać to znajdziesz, zobaczysz, a raczej samo się znajdzie :)