Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta dieta dieta

Polecane posty

Gość gość

Kto odpuszcza sobie dietę na święta? :p

Jaaaa!!!! Nie dam rady walczyć z pokusami wielkanocnego stołu:( te mazurki, żurki, indyki, mniammmm. Trudno, po świętcha chyba nie będę mogła jeść NIC, ale dla tych wszystkich pyszności wiem, że warto :)

Gość gość
Bez przesady, ja jem wszystko, jednak z umiarem. Nie ma nic gorszego niż taka maruda przy rodzinnym stole, „bo ja jestem na diecie”. Mam taką kuzynkę, jęczy i wydziwia; Babcia się zamartwia, że wnuczka nic nie je i umrze z głodu. A prawda jest taka, że, na co dzień słodycze wysypują się jej z szafki (sama widziałam) i jest coraz grubsza.

Gość Wredna_Baba_Jedna
Ja też sobei odpuszczam. Do soboty włącznie zaciskam jeszcze pasa, a potem przez 2 dni nie mam zamiaru sobie niczego odmawiać. Nie zakładam, ze to będzie "porażka" dietowa - po prostu lubię jesc dobre rzeczy i nie mam zamiaru się frustrować, że muszę sobie coś odmawiać. No ile może mi waga skoczyć do góry przez 2 dni ....? Od wtorku wracam do diety, więc przez kolejnych kilka dni wszystko spalę.

Gość gość
Haha ale jesteście słabe. Ja mam w du/pie święta i co inni myślą, naszykowalam swoje zdrowe jedzenie i święta nie zwalniają mnie z diety. Konsekwencja musi być!

Gość gość
A ja odpuszczę sobie na te dwa dni. Trudno. Boję się tylko konsekwencji...

Gość gość
A bój się :) bo pewnie nawtryniasz się ile wlezie wtenczas

Nie będę się objadać, a to co przygotowałam jest zasadzie zgodne z moją dieta - może poza zurkiem i blokiem czekoladowym:)

Gość gość
Gościu z 15.41 - to, ze sobie odpuszczamy dietę na 2 dni nie jest wcale oznaką słabości, ponieważ robimy to zaplanowanie. Nie jest możłiwe bycie ciągle na diecie, raz na jakis czas można sobie odpuścić - JEŚLI MA SIĘ NA TO OCHOTĘ - i to jest właśnie ten czas. Jeśli Ty będziesz dietować w czasie świąt - to ok, ale mnie po 2 miesiącach dietowania nie przeszła ochota na słodycze, biała kiełbasę itp., więc aby się nie frustrować, ze czegoś sobie odmawiam - nie będę sobie tego odmawiać i będę szcześliwa i wesoła :-) Jesli tego nie jesteś w stanie pojać, to Twój problem.

Gość gość
ja trzymam diete w swieta malo tgo codzinnie biegam 1 godz.Zaraz wlasnie wyruszam

Gość Pinnka

Detoks wiosenny może być przyjemny – ja np. kupiłam soki w spotfoodsoki.pl – wiele różnych smaków a do tego dobra cena. i to jest mój wstęp do diety!!  Lubię je mieć zawsze pod ręką bo w razie głodu nimi się nasycę.