Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodidula

miesiaczka miesiaczka miesiaczka

Polecane posty

Gość dodidula

Wspomne ze prawie dwa lata temu urodzilam coreczke,wczesniej miesiaczke poprzedzal bol brzucha i zaraz pojawialo sie krwawienie Obecnie od jakiegos czasu pierwszego dnia tj bym dostala "okresu" podczas toalety zauwazam rozowoblady lub brązowojasny sluz,drugiego dnia na wkladce brazowa plamka trzeci dzien okropny bol brzucha i krew Czy to normalne?

Gość gość
Wybierz sie do lekarza zamist sie zamartwiac,masz problem z pojsciem do gina? Moze masz nadzerke?Po porodach czesto pojawiaja sie nadzerki

Gość dodidula
Gość -po cos takie fora istnieją wiec mam prawo zapytac ! Na co dzień chyba jestes mało sympatyczną osobą.

Gość gość
Masz prawo i pytasz a ja mam prawo i ci odpowiadam.Nie podoba ci sie moja odpowiedz bo co? Bo kaze ci isc do lekarza? Cos w tym zlego?A o czyms takim jak nadzerka pewnie nie slyszalas? To ci powiem ze istnieje z wlasnej autopsji i pasuje mi troche do twoich objawow-dlatego c***isze.

Gość dodidulka
Spoko

Gość gość
Ja tak zazwyczaj mam rozkreca sie wlasnie taka plamka sluzem podbarwionym a na 2 dzien juz normalnie umieram z bolu I leci czysta czerwona krew, bylam u kilku lekarzy z tym bolem ale proponuja jedynie tabl horm a ja staram sie o dziecko

Gość dodidula
Podejzewam ,ze cos jet nie tak po świetach mam umówioną wizyte,udam sie do lekarza przekonam sie co jest...