Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_facet

Mały penis czy naprawdę ma jakieś zalety ?

Polecane posty

Gość smutny_facet

Chcialbym poznac zdanie doswiadczonych kobiet, ktore mialy do czynienia z roznymi rozmiarami, czy maly czlonek np. 13 cm posiada jakiekolwiek zalety w porownaniu z takim np. 17 cm. moim zdaniem jedyne zalety to latwiejszy seks oralny (miesci sie caly w ustach) oraz brak ryzyka bolu przy ostrym seksie w gleboko penetrujacych pozycjach, szczegolnie u kobiet z małą pochwą. Duzy pewnie bardziej podnieca wiekszosc kobiet i daje wieksze mozliwosci wyboru pozycji. Pewnie większosc kobiet gdyby miala wybor wybralaby jednak wiekszego?

Gość gość
To zalezy jeszcze co masz w glowie?Bo jesli tylko penisa to ci juz nic nie pomoze i zadna kobieta nie bedzie z toba szczesliwa

Gość smutny_facet
Myślę, że w głowie mam nienajgorzej, skończyłem studia, pracuję, mam wiele zainteresowań i co najgorsze kocham kobiety. Uwielbiam je pieścić, całować po całym ciele, podgryzać, głaskać, przytulać i oczywiście długo i energicznie penetrować, gdy czuję, że tego potrzebuje. Niestety moj temperament nie idzie w parze z rozmiarem i ciężko mi się z tym żyje, gdyż moim zdaniem większy rozmiar to więcej zalet.

Gość gość
oprócz łatwiejszego orala- zalet brak

Gość gość
Obetnij sobie i po problemie:P

Gość gość
Osobiście potrzebuje faceta który ma czym mnie sponiewierac, mniejszy chudszy jest :( mało doznaniowy. Nie czuję godz po prostu więc nici z przyjemności, jednak byłam kiedyś z facetem który miał.nie wielkich rozmiarów penisa i po trzech miesiącach spotykania postanowiliśmy zrobić to iiiiiii mój zawód nie był aż tak wielki bo facet zrobił mi taką min...tę że jeszcze trochę z nim byłam Tylko on tak potrafił nadrabial wielkością ale lekcję odrobił bo w tym.co robił to reszta do pięt Inna spr ze znam koleżanki które są wąskie i płytkie i np sex z przeciętnym peni.em jej nie odpowiada szuka i potrzebuje mniejszego

Gość gość
Gdybys mial inne zalety oprocz malego penisa to wybralabym jednak ciebie