Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham go ale nie potrafię z nim byc

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, mam 20 lat, od 1,5 miesiąca jestem mężatką w moim związku wszystko było idealnie do czasu gdy zamieszkaliśmy po ślubie razem. Mam mętlik w głowie z jednej strony wiem że go kocham i nie chciałabym się z nim rozstawać natomiast z drugiej nie potrafię z nim być. Przeczytałam ostatnio jego wiadomości ( gdy jeszcze nie był ze mną) z jakimiś dziewczynami które doprowadziły mnie do płaczu, uświadomiłam sobie że mu zależy chyba tylko na seksie. Niby mi mówi że mnie kocha, że nie potrafi beze mnie żyć. Mimo tego ze ja go też kocham nie potrafię traktować go normalnie i nie potrafię dalej z nim być w dodatku w czerwcu na świat przyjdzie nasza córka, proszę dziewczyny doradźcie mi co mam zrobic:(

Gość gość
20 lat i juz mezatka? Przeciez powinnas sie uczyc, bawic ze znajomymi, korzystan z zycia, a nie bawic sie w rodzine!

Gość gość
Rozumiem cię ja też tak miałam, nawet myslalam że leci tylko na moje ciało. A często się ciupciacie bo to ważne dla faceta...?

Gość gość
jestem w 7 miesiącu ciązy i juz nie potrafie tego robic... Ja wiem że ważne ale powinien to zrozumieć

Gość gość
wiesz ale co robisz, jakoś go pieścisz... czy zostawiasz go samego z tym problemem...?

Gość gość
Normalne, każdemu facetowi zależy na seksie. Kocha cię, o co ci chodzi. Nie bądź małostkowa, są gorsze problemy. Bardzo dobry wiek, teraz podstarzałe 40 chy zaczynają niańczyć dzieci, a ty już będziesz mieć dorosłe dziecko, spokój i luz.

Gość gość
To chyba prowo :D