Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcineee

Pytanie do kobiet około 30

Polecane posty

Gość marcineee

Witam Panie, postanowiłem zarejestrować się na forum, aby zadać Wam kilka pytań. Otóż jestem wysportowanym 22 latkiem z Warszawy, dobrze wychowanym i kulturalnym. Od dłuższego czasu zacząłem zastanawiać się, czy to prawda, że kobiety około 30 mają dużo większy popęd seksualny niż kilka lat wcześniej. Bardzo jestem tego ciekawy, ponieważ już od dawna chcę skupić się na dawaniu przyjemności kobiecie, która potrafi tą przyjemność czerpać, a u moich rówieśniczek jest to niestety dosyć rzadkie. Nie jestem głupi, nie proponuję spotkania zanim jeszcze zdążymy się poznać, ale jakby któraś z Was miała ochotę na początku popisać i porozmawiać, to zapraszam na mail: marcin.a.20@wp.pl

Gość gość
Tak po trzydziestce to istne szaleństwo

Gość gość
Ja mam 30 i mam non stop ochotę :-*

Gość gość
Nie zauważyłam specjalnej różnicy. Myślę, że na popęd seksualny składa się "trochę" więcej czynników niż data urodzenia.

Gość gość
Wiele kobiet rozważa taką opcję, ale boi się to głośno powiedzieć

Gość gość
Ja największy popęd miałam w wieku 20-28, teraz mam nadal duży, ale o połowę mniejszy. Natomiast nie wyobrażam sobie umawiania się z facetem na bzykanie, jak nie chcesz się wiązać, nie zawracaj głowy

Gość gość
a ja zaraz po 30...

Gość gość 007
młodziak szuka darmowej d**y do roochania - tylko ubiera to w ładne słówka. I oczywiście to często prawda, że kobiety po 30 chcą więcej seksu - ale to też prawda, że chcą to robić ze zdecydowanym facetem, który wie co i jak a nie chłopcem, który chce się dopiero za darmochę wyuczyć