Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2015 od 1,5 miesiaca bolą mnie biodra, bylam w szpitalu lecz wypisali mnie po 5 dniach i nie powiedzieli mi od czego i nie powiedzieli jak to leczyc, jedyne co robilam to bralam proszki przeciwbólowe i odpoczywałam tzn brak wysilku fizycznego, ale to nic nie dawalo... 1,5 tyg. temu poslam do learza i okazalo sie ze mam zapalenie drog moczowych i blo podejrzenie ze to promieniuje i dlatego biodra mnie bola, lekarka dala mi antybiotyk i powedziala ze mam go brac tydzien, potem tydzien przerwy i po tym tygodniu przerwy mam do niej przyjsc, ale juz 3 dnia bez antybiotyku nie wytrzymalam i poszlam do niej gdyz ciagle w moczu mialam krew, na miejscu zrobila mi badanie moczu i wyszlo ze mma duzo krwo w moczu lecz nie wiadomo czy to krew z pochwy czy z cewki, kazala mi w domu wsadzic tampona do pochwy i jesli bedzie rew tzn z e jest to krew z miesiaczki, tak wiec, skoro to krew z miesiaczki a juz nie mam zapalenia drog moczowych, dlaczego dalej bolą mnie biodra, nie wysilam sie fizycznie, czasem ból uniemożliwia mi chodzenie, a jesli jest lepiej to i tak ciagle boli tylko i wylacznie przy chodzeniu. jak myslicie o co chodzi z tymi biodrami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach