Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Biodra pomozcie

Polecane posty

Gość gość

od 1,5 miesiaca bolą mnie biodra, bylam w szpitalu lecz wypisali mnie po 5 dniach i nie powiedzieli mi od czego i nie powiedzieli jak to leczyc, jedyne co robilam to bralam proszki przeciwbólowe i odpoczywałam tzn brak wysilku fizycznego, ale to nic nie dawalo... 1,5 tyg. temu poslam do learza i okazalo sie ze mam zapalenie drog moczowych i blo podejrzenie ze to promieniuje i dlatego biodra mnie bola, lekarka dala mi antybiotyk i powedziala ze mam go brac tydzien, potem tydzien przerwy i po tym tygodniu przerwy mam do niej przyjsc, ale juz 3 dnia bez antybiotyku nie wytrzymalam i poszlam do niej gdyz ciagle w moczu mialam krew, na miejscu zrobila mi badanie moczu i wyszlo ze mma duzo krwo w moczu lecz nie wiadomo czy to krew z pochwy czy z cewki, kazala mi w domu wsadzic tampona do pochwy i jesli bedzie rew tzn z e jest to krew z miesiaczki, tak wiec, skoro to krew z miesiaczki a juz nie mam zapalenia drog moczowych, dlaczego dalej bolą mnie biodra, nie wysilam sie fizycznie, czasem ból uniemożliwia mi chodzenie, a jesli jest lepiej to i tak ciagle boli tylko i wylacznie przy chodzeniu. jak myslicie o co chodzi z tymi biodrami?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować