Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚLUB osoby niesmiałej, z niskiem poczuciem wł wartości, z nerwicą. Jak przeżyć?

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu osoby które w wiekszym gronie czuję się strasznie źle, sa spięte, trzęsą się, pocą się??? Jak przeżyć takie wydarzenie jak slub? Kościół, 70 osób , wszyscy wpatrzeni???:-( Nie wiem jak ja to przeżyję:-(

Gość gość
wez cichy slub i po problemie

Gość gość
to po co tyle osób spraszałaś? ślub jest dla pary młodej, a nie dla zgromadzeń ogólnych i stresu

Gość gość
Kochana, przed uroczystością wypij lampkę wina albo pięćdziesiątkę czystej, co wolisz :D Rozluźnisz się na bank. Gratulacje i baw się dobrze, to twoje święto!!!!

Gość gość
mój narzeczony ma bardzo dużą roznę, samego rodzeństwa ma 6 plus ich żony/ mężowie/ dzieciaki. Z mojej strony bedzie mało ale z jego dużo bo ma wielka rodzinę:-(

Gość gość
O Jezu, skąd twój narzeczony jest? Z Indii? :O

Gość gość
Ale ja pewnie będę sie pocić, ręcę to bankowo beda mi sie trzęsły pewnie tak ze obrączki mi nie założy:-( Nie wiem jak ja to przeżyję:-(( Czy sa jakieś leki zobojętniające człwowieka? Ja biorę hydroxizinum ale ona nie radzi sobie z tak dużym stresem:-(

Gość gość
ja zaprosiłam tylko rodziców, mąż zrobił to samo, to było nasze święto i nikogo więcej....

Gość gość
Ja może nie mam nerwicy, ale też jestem dość skrępowana w większym gronie, a już na pewno wśród nieznanych mi osób. Do tego kilkadziesiąt par oczu wpatrzonych w nas i bycie w centrum uwagi spędza mi sen z powiek. Ale najgorsze jest to, że nie potrafię tańczyć!! Mój luby też nie bardzo. A wiadomo na weselu każdy chce zatańczyć z Młodą. O rety, po co ja się na to wesele zgodziłam...