Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_Ona_25

Koszt remontu mieszkania 42 m Warszawa

Polecane posty

Gość gość_Ona_25

Kupiłam mieszkanie dwupokojowe 42 m2, do kapitalnego remontu - trzeba zrobić wszystko, ściany, okna, elektryke, hydraulike, odpada jedynie koszt skuwania łazienki i zrywania podłóg bo to juz jest zrobione. Jaki może być koszt pełnego remontu, łącznie z meblami, zakładając że będę wybierać rzeczy z niższej i średniej półki - myslicie że wyrobie się w 40 tys.?

Gość gość
Na robociznę może ci wystarczy.

Gość gość
Jeśli dobrze policzysz i będziesz kupować większość rzeczy przez internet to powinnaś się zmieścić. Co do łazienki to wejdź sobie na http://krainalazienki.pl/ - kupując tutaj na pewno zaoszczędzisz, tak jak ja. My z mężem, żeby trochę zejść z kosztów, np. malowaliśmy mieszkanie sami. Da się ciąć koszty na tego typu rzeczach.

Gość gość
dokładnie - z tego co piszesz roboty jest sporo przy takim mieszkaniu. Ja bym jednak skorzystała z pomocy, dobra firma remontowa, która poprowadzi remont mieszkania w warszawie powinna zająć się wszystkim i bez problemu można zgłosić się do nich w sprawie doradztwa czy kosztorysu. Popytaj wśród znajomych kogo mogliby podsunąć do takiej roboty. Ja korzystałam tutaj - http://domimeble.com.pl/ na stronie mają sporo informacji.

Gość karpanek
Akacjowa Aleja, Radzymin, tam mieszkamy tam. Warszawa jest jak dla mnie zdecydowanie zbyt kosztowna, okolica nie jest ładna, chyba że przy bardzo drogich osiedlach. A jednak nasze mieszkanie kosztowało nas prawie 200 tysięcy mniej, niż takie samo w Wawie. Więc po co to nam?