Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powróżę Samanta

Polecane posty

Gość gość

Dziś wyjątkowo darmowe wróżby, zapraszam!

Gość gość
Imię data urodzenia

Gość gość
kamila 22 12 1982 czy bede miala jeszcze dzieci?

w ezoteryce musi być brak wymiany cos za cos w innym wypadku obie strony ponosza tego konsekwencje .To dla tych co nagminnie koszystja z takich bezpłatnych wróżb na forach i czesto u osob co nie mają o tym pojecia apotem s ie dziwią ze cos dzieje sie nie tak

Gość gość
Iwona 27.03.1965 Kiedy poznam kogoś, kiedy skończy sie moja samotność?

jak wy mozecie ufac kto jest anonimowy oddajecie komus wejscie w wasza energię kto moze wyrzedzic wiecej szkody niz pożytku

Gość gość
anna 23 lipca 1983, kiedy wyjadę za granicę do pracy? pozdrawiam i z góry dziękuję.

od wielkiego czwartku do Wielkanocy nie wolno stawiac kart o tym wie kazdy kto chodź troche ma pojecie o ezoteryce

dobra chciałam wam pomoc ale jak wolicie sobie same zaszkodzic to ok pytajcie takich osób co moga wam tylko wiecej szkody wyrządzić ,zamiast iśc skorzystac z profesjonalnej osoby wolicie takie pseudo ktora nawet nie potrafi odpowiedziec na pytanie które zadalam na poczatku

Gość gość
No i nie ma naszej wróżki. Może poszła do kościoła.

Gość gość
no i co z tymi wróżbami? :)

Gość gość
Nie ma bo ja stad wykurzyliscie,debile :O Zawsze sie znajdzie jakis specjalista/specjalistka od siedmiu bolesci,ktora musi pouczac innych jakie to szkodliwe.Jak ci tak zelazy na uswiadamianiu nas,to zaloz moze osobny temat :O 🖐️

Gość gość
akurat Beatrycze80 to prawdziwa wróżka która tu wróżyła przed laty wiec zna się na kartach jak mało kto a z was ktoś sobie robi tu żarty a wy wierzycie w to co powie a tu siedza gimnazjaliści i sie z was nabijają niestety to prawda . Kiedyś byłam u koleżanki na kawie i jej córka z przyjaciołką zaśmiewały sie do łez kiedy kolezanka zapytała co robia one pokazały te forum podpisywały sie jako wróżka i "wrożyły " co ciekawe w ciagu kilku dni miały kilkaset wpisów a tak naparwde nabijaly sie z ludzi wiec przestrzegam w as przed takimi wpisani ze pojawia sie wróżka niewiadomo skąd lepiej iść do fachowej osoby bo czytałam ze bezpłatne wrózby zaburzają energie i dopiero po nich zaczyna sie w zyciu źle dziać .