Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość e

Sprawdzian szóstoklasisty

Polecane posty

Gość gość e

Jak poszedł waszym dzieciom sprawdzian wczorajszy? Jak oceniają poziom trudności? Angielski bardzo trudny był?

Gość gość
Ja wczoraj pisałam. Matematyka jak dla mnie i moich kolegów była łatwa, nawet łatwiejsza niż na próbnych. Polski całkiem łatwy, ale z angielskim moja cała klasa miała kłopot. Nie wiem czy to dlatego, że nauczycielkę mamy do d**y, bo tłumaczyć w ogóle nie umie, czy po prostu był trudny. Warto poszukać w Internecie odpowiedzi, by wiedzieć ile około punktów się dostało, ponieważ ja nie zamierzałam czekać dwóch miesięcy, żeby się dowiedzieć jak mi poszedł test.

Gość gość
To na kafe dzieci też siedzą?

Gość gość
Syn mówił że matma i polski łatwe( na korki z matmy chodził więc sie podszkolil) najgorszy j. niemiecki.

Gość gość
a wy potem piszecie że głupie komentarze pisze gim baza. Nie ! to podstawówka trolluje kafe!

Gość gość
poprosiłam moich wnuków o zmierzenie się z testami - oboje mieszkają w Niemczech od urodzenia, mają po niecałe 12 lat, rodzeństwem nie są, mieszkają w innych landach,język polski znają . Z językiem polskim - problem, dużo błędów gramatycznych, chociaż treść wypowiedzi dobra. Matematyka - bez problemu Języki obce - podobno pestka. Sama nie jestem w stanie sprawdzić, ale poprosiłam znajome osoby, aby zerknęły - oboje i wnuczek i wnuczka nie mieli żadnych problemów językowych -angielski oboje bezbłędnie, francuski wnuka super!, wnuczka uczy się łaciny,[dodatkowo jęz. rosyjskiego], jęz. francuski od 7 klasy będzie miała, czyli za rok. Oboje uczą się się w gimnazjum[6 klasa], naukę rozpoczęli w wieku 6 lat [wnuczka pięć i pół]