Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest natrectwo?? i czy antydepresanty mi na to pomogą?

Polecane posty

Gość gość

że mam potrzebę każda znajomośc przeradzac w związek...nie potrafie mieć w swoim życiorysie jakichś przygód że np.komuś tam zrobię dobrze potem on konczy ze mną znajomośc a ja totalnie wariuje bo przecież było coś...a nie byliśmy w związku...i wtedy mam potrzebę doprowadzić sprawę do końca tzn zrobić wszystko byśmy byli ze sobą...byl nie był w tym związku tylko taki epizod z lodem ale by był pełny seks i dopiero wtedy.możemy się rozstać i ja czuje spokój...i mogę wejść w inny związek...inaczej strasznie mi to ciąży na głowie taki epizod bez związku...w dodatku nie pełny seks..i cholernie utrudnia funkcjonowanie...totalnie nie potrafie zaakceptowac takiego czegoś i żyć dalej nie myśląc o tym..czy to.jest natrectwo??? i w jaki sposób antydepresant by mi pomógł na to ? jakby wtedy podchodziłam do takich spraw? bo wiem że mam nerwice i natrectwa też jakieś tam ale czy to także jest natrectwo? antydepresanty już mi kiedyś pomogły na natrectwa inne ale wtedy nie były one w takiej formie tylko inne

Gość gość
raczej jesteś nimfomanką

Gość gość
niee..bo nie mam potrzeby ciągle uprawiac seksu...np.ostatni raz uprawiałam seks trzy lata temu ale mialam w tym czasie taka przygode że ktoś mi zrobił dobrze i ja jemu...to była krótka znajomośc...nie byliśmy w związku i on potem już sir do mnie nie odzywał tylko raz coś tam napisał...ale nie o to chodzi tylko od tamtej pory ja nie umiem tego zaakceptowac bo mi to ciąży jakoś na mózgu...taka znajomośc..że coś było ale niepełny stosunek...ani związek i nie umiem tego pomieścic w głowie...nie potrafie tego.opisać no...nic do niego nie czuje już wogóle ale mam potrzebę odezwać się do niego i doprowadzić ta znajomośc do.końca jako związek z pełnym seksem i rozstanie a nie taka przygode jaka była bo.inaczej będę czuła się ciągle z tym źle....wiem że wtedy bym zrobiła z siebie desperatke mega ale nie umiem tego napięcia w głowie zaakceptowac i zostawic to tak jak jest...rok czasu się z tym mecze już..bo to było rok temu...nie chodzi o to że mam na niego ochotę czy chce się odegrać tylko poprostu odzyskać tak jakby szacunek do siebie czy.pewnośc siebie sama tego.nie rozumie