Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondq

Temat

Polecane posty

Witam ... Piszę bo już w sumie nie wiem co mam robić ,postanowiłam więc napisać tu . Chodzi o mój wygląd ,nigdy nie miałam powodzenia w śród chłopaków ,nie byłam obdarowywana komplementami ,przyzwyczaiłam się już do tego ale chciałabym coś zmienić . Próbuje wykonać w domu jakiś makijaż ale nigdy nie wychodzi Mi nic ... Kredka się rozmazuje jak robię kreskę tak samo z cieniem . Mam okrągłą buzie i dziwna skórę chyba naczynkowatą bo jak nie nałożę jakiegokolwiek kremu od razu buzia robi się czerwona ,nie mówiąc o podwójnym podbródku i rosnący meszkiem nad ustami i nie tylko ... Nie wiem kompletnie jaki krem mam dobierać oraz jaki robić makijaż aby być podobnym do człowieka ... Jakiegokolwiek kosmetyku nie nałożę moja twarz wygląda strasznie ... Nie mówiąc już o tym że ponoć mam odrobinę jedno oko większe od drugiego... Nie chodzi tu o zrobienie ze Mnie atrakcyjnej model bo to nie realne ale chciałabym alby ktoś po prostu Mi doradził jak mam się malować czego używać ,chodzi o to żebym poczuła się inną osobą . Jeśli ktoś zdecydowałby Mi się pomóc byłabym wdzięczą ! ...

Gość gość
Jeżeli masz serio cerę naczynkową, to mojej mamie pomaga krem z tej serii (innych produktów nie próbowała) http://www.redblocker.pl/wp-content/uploads/2014/05/packshoty2.png Aczkolwiek wiadomo, każdemu pomaga coś innego. Może idź kiedyś do kosmetyczki i stylistki? Styliska dobierze fryzurę - dobre ścięcie to 3/4 sukcesu (ubolewam tu nad swoimi włosami, bo są słabo ścięte), dopasuje kolor. Kiedy kosmetyczka będzie Cię malować, to raz że możesz pytać, dwa zobaczysz jakich kosmetyków użyła, jakie kolory Ci dobrała. Czy kreska pod czy nad okiem itp. Bo tak, to niestety nie umiem doradzić. Mój makijaż ogranicza się do (czasem) kreski pod okiem i wytuszowanych rzęs. Od święta na szmince na ustach.