Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z Julkami Kacperkami

czy nie ma innego imienia niż Kacper i Julka

Polecane posty

Gość precz z Julkami Kacperkami

Nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie, że wśród dzieci są same Kacperki i Julki. Moi znajomi, koledzy, koleżanki ktoś tam w rodzinie, obcy ludzie (pracuję w sklepie więc mam możliwośc obserwacji ludzi) nadają nagminnie te imiona swoich pociechom. Rozumiem modę na jakieś imię ale k***a pójdzie taki Kacperek czy Julka do przedszkola i będzie ze 20 takich Kacperków/ Julek. Koleżanka urodziła niedawno córkę- Julka i jeszcze z dumą mówi,że na sali leżały 4 dziewczyny i wszystkie miały Julki ;/ Żenada po prostu jest tyle ładnych normalnych modnych imion a nie k***a Julka i Kacperek!

Gość gość
U mojej córki w przedszkolu na 15 dzieci - 4 to Julki. W przychodni ostatnio byłam z córą i pediatra do mnie 'No w końcu żadna Julka ani nikolka" :D Coś w tym jest :D

Gość gość
G****o mnie interesuje to czy c***asuje to czy tamto imię,mam synka Kacperka,gdybym miała córcię dałabym jej na imię właśnie Julia,ty swoje nazwij Alfons albo Kunegunda,mnie to w ogóle nie obejdzie.

Gość gość
gratuluję ;) Niedługo w szkołach na 25 osób w klasie 10 - kacprów 10 julek ... :D No pięknie

Gość gość
hehe.. moja koleżanka ma właśnie Julkę i Kacpra, kuzynka ma Julkę i Kubę.

Gość gość
Moja kuzynka ma Julie a kolezanka kacpra i kube. Reszta to aneta maja mikolaj lena Kevin Antoni.