Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Kobiet..

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam pytanie, czy wy kobiety lubiecie dużego?, mi właśnie moja kobieta napisała że mam za dużego, dziwne w innych okolicznościach to komplement by był, napisała też że to problem

Gość gość
Preferuję 15-16 cm.

Gość gość
no i oczywiście mi mi góla w gardle staneła i nic nie odpisałem, pisała żębym odebrał ale jakoś nie miałem chęci, nie powiedziała nawet przepraszam..

Gość gość
Być może sprawia jej ból. Poszukajcie innych pozycji.

Gość gość
Za co miała przeprosić? Chciała porozmawiać, przedstawiła jak to jest z jej strony. Miała przeprosić za to, iż uznała Twojego członka za zbyt wielkiego dla niej?

Gość gość
czy jak jest duży to nie jest wam przyjemniej?, ja mam 21, już prawie 3 lata jesteśmy ze sobą i teraz mi to mówi..

Gość gość
jak byś usłyszała że masz za duże piersi, i się twojem partnerowi nie podobają, to jak byś się czuła, lub że masz za duże wargi tam na dole to też by było ci smtno.. chociarz to nie ten sam problem bo to aspekty widokowe nie wpływające na współżycie. teraz stosujemy inna pozycje wcześniej nie wiedziałem dla czego.. ale mogła mi w inny sposób powiedzieć

Gość gość
No niby przykro, że coś się nie podoba, ale właśnie to jest ważne, że moje piersi jak mu się nie podobają, to niech nie patrzy. No chyba że nie może przez nie dojść, to już problem. Ale jak masz zbyt dużego penisa, to właśnie bardzo ważne żeby o tym porozmawiać. Nie wiem jakim tonem Ci to powiedziała, ale przecież wprost jest najlepiej, bo nie ma nieporozumień. Jej też pewnie nie było łatwo.

Gość gość
A jak miała inaczej ci powiedziec? Pewnie się skradała, i nie chciała cię urazic w teojej męskuej dumie z " dużego", ale prawdopodobnie za bardzo ją bolało w środku. A potrafi zaboleć, i to mocno. Wierz mi.

Gość gość
dokładnie to napisała w smsie, tak poprostu, nawet mnie na to nie przygotowała, a ja myślałem zawsze że jej dobrze i się starałem się aby jej było dopychałem do końca i tak dalej zresztą zawsze było i jest przekonanie że kobiety lubią dużego... teraz się dowiedziałem że za każdym razem jej było źle i że udawała że jej dobrze...

Gość gość
zawsze jestem delikatny, dobrze ją rozgrzeje, powoli wchodzą dbam aby było dobre nawilżenie...

Gość gość
doradzicie jakąś pozycje? w której was nie boli lub mniej?