Gość Gość Napisano Maj 16, 2019 Ja chodzę w leginsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Napisano Maj 20, 2019 Oczywiście tylko w rajstopach chodzę na co dzień.Niewyobrażam siebie w czyms innym od dziecka jak tylko zaczołem stawiac pierwsze kroczki miałem na sobie rajstopy ,dziś dorosły również w nich chodze i jest super właśnie przed chwila wrociłem z dworu .Jedynie jak jade do miasta wciągam spodnie dresowe lub zakładam krótkie spodenki .Jak dotad żyje nikt mnie niezlinczował co najwyżej gapia się jakby ufoludka zobaczyli mam to gdzies miłego dnia życze Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 1, 2019 Jak wracam do domu i mam na sobie spódnicę ...enkę i rajstopy to nieraz zakładam spodnie dresowe na rajstopy ewentualnie szorty podobnie jak moja mama która czasami ma rajstopy pod spodniami. U nas w samych rajtkach nie chodzimy po domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kłebieta Napisano Wrzesień 18, 2019 Jesienia i zimą często po powrocie do domu zdejmuje spodnie i chodze w rajstopach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lea Napisano Wrzesień 19, 2019 Dnia 16.05.2019 o 20:02, Gość Gość napisał: Ja chodzę w leginsach Ja też, w rajstopach czasem się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 23, 2019 Ja również chodzę po domu w rajstopach sa super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nancia 2 Napisano Maj 23, 2020 Jak wracam do domu i mam założone rajstopy do spódnicy i się przebieram to zdejmuję spódnicę i na rajstopy zakładam dresowe spodnie i chodzę tak po domu moja mama też czasem zakłada na rajstopy dresowe spodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 23, 2020 a w zyciu, nienawidze rajstop, ciagnie sie to i swedzi... sciagam w cholere jak juz od wielkiego dzwonu zdarza mi sie zalozyc a w domu legginsiki albo spodnie od dresu lub pizamki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemec57 0 Napisano Styczeń 9, 2022 Witam Odkąd pamiętam od zawsze chodziłem w rajtkach jak po domu jak zakładałem pod spodnie wyjątkiem była służba wojskowa ,a mam już 59 lat i wcale nie uważam że rajstopy są dla kobiet facet może nosić rajtki ,które są wygodne ciepłe świetnie zabezpieczają nogi przed zimnem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach