Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie studia humanistyczne wybrać? podkarpacie

Polecane posty

Gość ola333331
a gdzie dokladnie

Gość gość
Nie idź tą drogą,szkoda czasu na takie,zostaniesz bezrobotnym

Gość gość
bezrobotnym to mozna byc po kazdych studiach. a studiowac przynajmniej trzeba to co sie lubi, a nie meczyc sie na jakiejs polibudzie :/

Gość gość
administracja

Gość gość
historia

Gość gość
studia w polsce to g****o

Gość gość
jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to sie nie wypowiadaj

Gość gość
zgadzam się, studia w Polsce to goowno, studiowałam na podobno z******tej polskiej uczelni (SGH w Warszawie), a w trakcie studiów wyjechalam na pół roku do Francji na wymianę. Mam więc porównanie. Pomiedzy edukacja na polskich i francuskich uczelniach przepaść jest wręcz ogromna, oczywiście na niekorzyść Polski. W ciągu 4 miesięcy nauki we Francji nauczyłam się wiecej, niż przez całe 5 lat na SGH razem wzięte :O

Gość gość
Socjologia seksu

Gość gość
W dodatku we Francji nabyłam dużo praktycznej wiedzy, nauczylam się MYŚLEĆ a nie tylko kuć na pamięc formułki, o których zapomnę za tydzień. Zupelnie inny wymiar studiowania. Jak poszłam na Assesment Centre do dużej, miedzynarodowej firmy to rozlożyłam wszystkich kandydatów na łopatki, oczywiście rozwiązując problem i robiąc prezentację korzystałam z wiedzy wyniesionej z pobytu na uczelni we Francji. Studenci którzy studiowali tylko w PL nie dorastali mi nawet do piet, pracę dostałam tego samego dnia

Gość dytkaa
A może Małopolska? Sama studiuję zarządzanie projektami: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarzadzanie-ii-stopnia/zarzadzanie-projektami,2,2,4279,54,4269 :) i nie żałuję. Uczelnia znajduje się w Katowicach, a w samych Katowicach funkcjonuje około 41 tysięcy podmiotów gospodarczych, z czego większość to małe i średnie firmy. Przewagę stanowią branże: handlowa, usługowa, budowlana oraz techniczna. Specjalność wpisuje się więc w zapotrzebowanie rynku funkcjonującego w warunkach spowolnienia gospodarki i zmniejszającego się potencjału inwestycyjnego, gdy podmioty gospodarcze zmuszone są zwiększyć konkurencyjność m.in. poprzez profesjonalne zarządzanie :)

Gość gość
wszystkie kierunki humanistyczne to szit