Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mial z 10 dziewczyn, a ja zero, czy nasza relacja ma sens, mamy po 30 lat

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to, ze ja mam zerowe doswiadczenie we wszystkim, a on .. sami rozumiecie, ma juz okreslone oczekiwania, jakies wymagania, pewnie sie nie zrozumiemy i nie dogadamy, tak czuje

Gość gość
Masz 30 lat ? zero związków ?

Gość gość
Powód ?

Gość gość
kompleksy, niskie poczucie wlasnej wartosci, nieumiejetnosc radzenia sobie z porazka

Gość gość
Witaj w klubie, tylko facetem jestem i 6 lat młodszy od ciebie. WIdzę, że na nic dobrego się nie zanosi.

Gość gość
Jak on miał 10 kobiet to ryzyko, że jest nosicielem HPV wynosi 85 % :classic_cool:

Gość Nie mam zaufania do takich
Ja miałam możliwość wejścia w kilka takich relacji, ale szczerze, zrezygnowałam. Wydaje mi się, że to za duża różnica w mentalności. Facet pewnie ma inne podejście do seksu, pierwszego razu niż Ty. Skoro tak łatwo było mu zmieniać kobiety, możliwe że i Ciebie łatwo wymieni. Ja do takich po prostu nie mam zaufania. A wiesz z jakich powodów rozpadło mu się aż 10 związków? Czy to może były przelotne znajomości, przygody? x Wybrałam kogoś podobnego do mnie, kto też ma prawie żadne doświadczenie. Także mamy ok. 30-tki i powodzenie mieliśmy, ale czekaliśmy na tę jedyną osobę. Nie chcę mieć porównań z innymi, chcę mieć doświadczenie tylko z jedną osobą, z mężem. Po co tęsknić za bliskością, seksem z byłymi, z którymi cała reszta z której składa się związek nie wypaliła??

Gość gość
Tak to powinno być. Tylko żeby to były dwoje podobnych do siebie ludzi pod względem do preferencji seksualnych, spojrzenia na świat. Tylko takie związki mają prawo bytu

Gość tak mi mów tak mi rób
gdzie sa atrakcyjne 30-letnie dziewcie? haaaaalooooooo

Gość gość
nie ma szans taki zwiazek

Gość gość
Macie szanse na wspaniały związek bo facet już zamoczył. Facet powinien mieć dużo kobiet na koncie i powinien uprawiać seks z większą liczbą partnerów niż kobieta. Powinnaś się cieszyć, że ten twój jest już doświadczony choć mógłby mieć ich więcej. Pamiętaj z im więcej kobietami sypiaj facet tym jest bardziej wartościowszy!

Gość gość
A ty byś chciała mieć tyle samo kobiet? Dobrze zrozumiałem? ;o)

Gość gość
facet musi mieć dużo kobiet na koncie bo inaczej kobieta czuje się z nim źle

Gość gość
gość dziś Macie szanse na wspaniały związek bo facet już zamoczył. Facet powinien mieć dużo kobiet na koncie i powinien uprawiać seks z większą liczbą partnerów niż kobieta. Powinnaś się cieszyć, że ten twój jest już doświadczony choć mógłby mieć ich więcej. Pamiętaj z im więcej kobietami sypiaj facet tym jest bardziej wartościowszy! Gościu chyba jesteś lewusem do potęgi entej. Może pasują ci haremy?tak jak w islamie. Zmień miejsce zamieszkania i nie opowiadaj bzdetów . Facet który miał wiele kobiet to jest moralne dno, którego wszystkie porządne kobiety powinny omijać szerokim łukiem chcąc być szczęśliwe.

Gość gość
dokładnie facet powinien mieć dużo kobiet w swoim życiu przed żoną. Kobiety tego wymagają

Gość gość
A dlaczego by nie gdy posiada żonę? Hę....uzasadnij gościu powyżej. Jak ci tak odpowiada, że przed żoną . Wymagają lecz chyba rozwiązłych obyczajów, by miały dużo klienteli.

Gość gość
Facet który korzysta z usług seksualnych wielu pań zatraca swoje geny DNA. Każdy stosunek seksualny pomiędzy ludźmi (i jakimikolwiek innymi formami życia też) sprawia, że dwie matryce energoinformacyjne - partnera i partnerki, nakładają się na siebie, trwale się ze sobą łącząc. To znaczy, że po każdym stosunku w Twoim ciele zostaje zapisana informacja o Twoim partnerze (nie ważne jakie żywisz do tej osoby uczucia). Ta informacja zapisywana jest w sposób trwały, niczym laser wypala informację na płycie CD lub DVD. Najgłębszy zapis dokonuje się w czasie PIERWSZEGO STOSUNKU, czyli wtedy kiedy tracimy dziewictwo. Cała energetyczna informacja o partnerze zostaje wyryta dosłownie w pamięci komórkowej wody Twojego ciała i zostaje tam na zawsze..... Wymiana płynów ustrojowych z wieloma partnerkami nie jest wskazana dla dobra przyszłego potomstwa mężczyzny. Dzieci odziedziczają cechy dobrych i złych genów poszczególnych partnerów.

Gość gość
lepszy taki co bzykał co popadnie niż prawiczek

Gość gość
ja mam 30 lat, mialam 4 facetow, każdy z miłości ale niestety nie wyszło, żaden nie myslal o mnie poważnie i związki sie rozpadly... tak wiem, mam pecha, co poradzić. Natomiast chcialam napisać, że nie chcialabym faceta 30 latka ktory spal z 10 paniami, bo wg mnie to jest dzifkarz i bym sie takiego po prostu brzydzila... bo rozumiem może mieć 2 kobiety, 3, ale bez przesady, 10 kobiet to od razu wiadomo co to za typ, że sie bawil nimi, i i Ciebie potraktuje tak samo, będziesz 11 do jego kolekcji zaliczonych panienek. Tak więc daj sobie spokoj z nim :) Poza tym bym sie bala nawet o swoje zdrowie, bo pewnie facet ma syfa, jakies hpv, kiły, rzężaczki, bo nie wierzę że mozna z tyloma wymienic swoje plyny ustrojowe i byc zdrowym... tzn on może zdrowy, ale jest nosicielem wirusa i zarazi Ciebie.

Gość gość
gość dziś x Sama bzykałaś się z paroma a nie chcesz takiego samego faceta :P d***** chce porządnego faceta śmiechu warte