Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiania38

dylemat milosny

Polecane posty

Gość wikiania38

Hej mam mały dylemat . Chciałabym posłuchać waszej opini . Bylam z chlopakiem 2lata jak kazda para sie klocilismy ale juz pod koniec naszego zwiazku było tragicznie ciagle sie klocilismy . On był ciagle zazdrosny a ja już miałam dosc tych awantur . Zaczął pić i ja już nie dawalam sobie z tym wszystkim nie byl ani agresywny . Zerwała z nim dlatego ze myslam że sie ogarnie lecz było gorzej zwolili go z pracy. a po miesiącu trafił do kryminału jest juz tam 3 miesiace zostalo mu 3 . dzwoni do mnie i pisze kocham go i wiem ze on też mówi ze wszystko przemyslal. I nie wiem czy jak wyjdzie czy mam mu dac druga szanse i jak moge mu pomuc . Jade do niego nie dlugo pierwszy raz i nie wiem tez jak mam sie zachowac !! doradcie

Gość wikiania38
boje się , że w tym więzieniu zmieni orientację seksualną. na wszelki wypadek już na tym pierwszym spotkaniu sprawdzę mu o***t. jeżeli już nie zmienił? doradźcie czy tak zrobić?

Gość gość
o to nie mam co sie martwić .

Gość gość
chłopak recydywista, dziewczyna analfabetka, pasujecie do siebie, daj mu szansę,a raczej sobie, bo tobie nikt lepszy się może nie trafić :O