Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto poślubić byłą prostytutke?

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślicie?

Gość gość
po badaniach

Gość gość
jesli sam chodziles po burdelach to nie masz prawa jej osadzac,jesli nie to wybor nalezy do Ciebie czy bedziesz mogl z tym zyc.proste jak bzdowa cepa🖐️

Gość gość
budowa*

Gość nie LOL
Niewiem. Rownie dobrze moglbys sie spytac,czy poslubic bylom nauczycielke. I ta i ta bedzie miec zryta psyche.

Gość gość
Pracowała 5 lat w zawodzie, średnio 3 klijentów dziennie. Mówi że z tym już koniec, ale czy jej wierzyć?

Gość gość
ok autorze,ale teraz szczerze,ile razy byles na dzi...kach???

Gość nie LOL
Problem u prostytutek jest taki,ze sie przyzwyczajaja do szybkich i duzych pieniedzy. Maja potem problem podejmujac zwykla prace. Ze trzeba robic,a kasa mala. A jesli chodzi o seks to chyba wiekszosc malo co czuje podczas kochania. A czy zaufac,to sam musisz sobie odpowiedziec. Ty ja znasz,nie my.

Gość nie LOL
Gosc 2:24 A co za roznica ile razy byl na na d*******.ch? Jesli byl sam to wuj komu do domu.

Gość gość
a jest roznica,bo sam moze byl stalym gosciem ale uznaje sie swietego:D podwojna moralnosc mezczyn:D

Gość nie LOL
Troche jednak widze roznice,isc na prostytutki zeby zaspokoic potrzeby seksualne i miec przyjemnosc,a sprzedawac sie byle komu,zeby miec kase.

Gość gość
ja nie widze roznicy,bo to czesto samotne matki splacajace dlugi po bylych mezusiach a na prostytutki to chodza zonaci zazwyczaj.wiec dla mnie to sa rowni siebie.facet chadzacy na...nie ma prawa oceniac prostytutki,bo sam korzystal z ich uslug.skonczmy w koncu z ta podwojna moralnoscia i zaklamaniem!!!!

Gość gość
Kasa z prostytucji może i szybka ale wcale nie jest łatwa, dziewczyny mają poważny uszczerbek w psychice, wpadają w nałogi aby utopić emocje i uczucia, stają się wrakami bardzo szybko. Wiele przefawkowuje coś i popełnia samobójstwa, łapie choroby weneryczne, itp. To ciężki kawałek chleba od strony psychicznej dla dziewczyny, choć facetom się wydaje że tylko nogi rozkłada i bierze kase, to wcale tak nie jest. Przykre że tyle naszych dziewcząt wpada w ten syf przez ten s***********i system usraelitowski.

Gość gość
dodam jeszcze,ze jesli kobieta miala romans to jest ostatnia wywloka w oczach polskiego zasciankowego spoleczenstwa,ale jesli biedny misiu pysiu byl sam,lub go zonka przestala lubic to oczywiscie ma automatycznie´rozgrzeszenie´ze chodzil na dz...ki.

Gość gość
Katolicki kraj, wszyscy święci co tydzień w poniedziałek po spowiedzi.

Gość nie LOL
Poznalam kilka prostytutek i zadna niebyla samotna matka. One byly po wielokrotnej terminacji ciazy. Ze zonaci tez chodza do pufu... no tak jest. Z roznych powodow. Ja tam usprawiedliwiac ich niemam zamiaru. Ale jak facet jest sam,to mysle,ze to jego sprasa co robi. Przynajmniej nikogo nie g*****.

Gość nie LOL
*sprawa **czemu tu niemozna edytowac tekstu?

Gość kobieta dojrzala
a jak kobieta sama to tez ma chyba prawo robic co chce,to pierwsze,po drugie,co Ci mowily to inna sprawa,jaka jest prawda to tez inna sprawa.sam ocien przede wszystkim siebie,bo pamietaj,ze prostytutka robi to za pieniadze,a ruu...cha...nie panieniek w kiblu w dyskotece to jest jest dopiero urestwo...bo taka sie nawet nie bada,a Ty wchodzisz w nowy zwiazek i deklarujesz swoja nieskazitelnosc..lúdzie,proszeeee,sami sie przyjzyjcie najpierw sobie a dopieo pozniej oceniajcie kogos!!!!

Gość nie LOL
Dojrzala Kobieto,ja nie oceniam. Ale zycie z kims takim jest trudne. Psychicznie. Taka prawda. Latwo bylo by tobie zwiazac sie z meska prostytutka? To jest baaardzo ciezki bagaz emocjonalny dla drugiego czlowieka. Szczegolnie dla mezczyzn,bo jak wiadomo,maja kompleksy na temat dlugosci/grubosc***enisow,jak i czy zadowalaja partnerke w seksie. No i jeszcze gratis,czy napewno zostanie wierna?

Gość nie LOL
*czemu slowo penis jest ocenzurowane? Przeciez to normalne slowo,ktore jest w kazdym slowniku j.polskiego?! Wtf?!

Gość dojrzala kobietaaa
rozumiem wszystko,ale zachowaj sie tez dojrzale i zadaj sobie pytanie na ile byles w pporzadku do bylych partenerek i jakie miales przygody.nie wymagaj czegos,czego byc moze sam nigdy nie miales,wiesz to tak jakby stary bywalec burdeli dziewicy do zwiazku poszukiwal...oczywiscie Autorze,nie oceniam Cie,ale sam sobie zadaj pytanie kim jestes,kim byles,co robiles...i mowi Ci to dojrzala kobieta(nie prostytutka),bo wiem,ze czlowiek moze sie znalesc w podbramkowej sytuacji i dzialac desperacko.Ty sam nie wiesz jak sie kiedys zachowasz.np.moj znajomy mial zone i dzieci,ona zachorowala na raka,w domu bieda,wiec poszedl pracowac jak pan do towarzystwa...zona i tak zmarla,ale podziwiam tego czlowieka za odwage i determinacje.obys nigdy nie musial tego robic...ludzie nie oceniajcie!!!

Gość gość
Tu autor, ja nie oceniam, tylko pytam czy to ma sens i czy jest szansa że taki związek przetrwa.

Gość nie LOL
Autorze,szansa jest zawsze. Warto sprobowac. Ale tez sam sobie odpowiedz,czy TY dasz rade psychicznie. A chodzi mi konkretnie o to,czy kiedys tej przeszlosci owej kobiecie niewypomnisz, czy bedziesz ja szanowal,czy niezje cie podejrzliwosc....mozna by zapytan napisac duzo.

Gość gość znawca tematu
Trudny temat, ale myśle że taki związek tylko dla facetów z mocną psychiką i pewnością siebie, choć napewno taka dziewczyna będzie się cieszyć gdy trafi na takiego prawdziwego mężczyzne który nie ocenia a kocha bezwarunkowo, bo coś takiego trudno dziś znaleść.

Gość gość
Byłam jego żoną 25 lat nigdy go nie zdradziłam , nie prowokowałam kłótni , na jego zaczepki odpowiadałam milczeniem. Dlatego nigdy właściwie nie było kłótni . Zostawił mi duży majątek . Poznał mnie w puffie:o

Gość gość 41 lat
do autora - jeżeli seks cie nie interesuje to dlaczego nie;) Natomiast jeżeli seks z kobietą jest dla ciebie ważny to kup dobrą wiertarke z udarem, ona inaczej nie poczuje że ją wogole dotykasz :-D ps. jest jeden plus - podczas stosunku jęczy rytmicznie i jednostajnie, możesz sobie wtedy ustawiać sekundnik na zegarku :-D

Gość gość
wiadro na sperme 339 w jakim Szwedzkim miescie mieszkasz?

Gość gość
prostytutek sie nie poslubia ,p----ttki sie tylko p-.-.-.,iep...,.,.,szy