Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulala

7.00 start... kolejne podejscie do pieczenia

Polecane posty

Wczoraj skapitulowalam... Nie wyszly ni 2 mazurki. Moze dzisiaj bedzie lepiej:-)

Gość gość
dziewczyny do pieczenia to trzeba miec reke , spod mojej nic nie wychodzi a mam 39 lat kilkaset podejsc do pieczenia pewnego razu moj maz mial smaka na drozdzowki szafranowe , wpadl do kuchni z zakupami zlapal za miska wymieszal zamieszal odstawil ,wylozyl pozwijal oj cuda tam robil i takie piekne mu wyszly takie dorodne lekkie wyrosniete a ja na to Ooo ty masz kochany dryg do ciasta ! i od tej pory maz w domu piecze a gotuje bo to wychodzi mi perfekcyjnie

Gość gość
powiem wam ze jak wam nie wychodzi to szkoda marnowac skladniki , lepiej kupic w sprawdzonej cukierni pysznosci to nie grzech i nie sredniowiecze zeby sie zatyrac w kuchni szczegolnie bez efektu i sie tylko denerwowac i dolowac

Gość gość
A janasralam swojemu mężowi do tortownicy! Zdradził mnie ! Teraz niech sobie sam piecze i gotuje ja jade do swojej rodziny na święta:D

Ja tak sobie myślę, że zrobię chyba capuccino. To żadna filozofia upiec jeden biszkopt. Jeszcze lubię wafle toffi-hm

Gość gość
Ja wlasnie sie tylko zdolowalam bo pol dnia juz w kuchni i nic z tego nie wyszlo.... Za chwile do pracy moze sprobuja wieczorem jeszcze:-(

Ja kiedyś próbowałem zrobić kopytka i kilka razy mi nie wyszły, więc dałem sobie spokój i gotuję tylko to, co potrafię. Z ciast umiem sernik i placki z owocami - niech zatem nikt niczego więcej ode mnie nie wymaga :P

Kopytka to są dla mnie łatwe. tylko, że mam swój sposób na proporcje, bo na oko to pewnie by mi nie wyszły.

Gość gość
Moj facet gotuj***ardzo dobrze... Uparl sie zebym zrobila ciasto i teraz ma tylko same straty. Trudno...

Gość gość
Nie ma sie co przejmowac--- grunt to cieszyc sie ze swiat a nie plakac z powodu g...o ciasta

Gość gość
najgorsze jak ciasto z wierzchu piekne a w srodku zakalec