Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zdradzić

Polecane posty

Gość gość
Łatwe drogi prowadzą do złych miejsc. Jak masz rodzinę to walcz bo później nie będzie co zbierać. Skąd wiesz że Twoja żona podda się takiej prymitywnej prowokacji? Może to porządna kobieta jest i Cię nie zdradzi?

to po co się żeniłeś? skoro chcesz skrzywdzić żonę. już lepiej się z nią rozstań i rób co chcesz. znaczy 'korzystaj' z życia.

Gość gość pomorskie
ale ta zdrada miałby służyć poprawie sytuacji, a nie rozstaniu. może rzeczywiście jestem słaby jak dla niej?

Gość rafał_
jakaś odważna męzatka z południa? KRK, KTW? ja żonaty szukający przygody

Gość gość pomorskie
dobrze wiecie, że rozstanie nie jest takie proste! ślubowałem spłatę kredytu do emerytury:)

Gość gość
Przestańcie z tym skrzywdzeniem !!! Lepiej nieraz się rozstać lub się puścić przynajmniej by ta jego Dama wiedziała, że ma wzięcie a nie musi tylko jej służyć.

Gość gość
Nie kombinuj, zdrada nie pomaga! Nie idź po linii najmniejszego oporu. Biorąc pod uwagę że macie dziecko, warto walczyć w cywilizowany sposób.

Gość gość pomorskie
moja żona nigdy nie poczuła, że musi mi służyć, tu jest różnica - mam takie podejście że biorę gdy dają!

Gość gość
Może ona woli lekką dominację i inicjatywę ze strony mężczyzny?

Gość gość pomorskie
może lubi, ale kiedyś spróbowałem ją "zmusić" w sensie dominacji to sie rozpłakała, więc raczej opcja erotycznej gry w wymuszanie odpada:(

Gość gość
Myślę, że powinniście pójść do seksuologa, bo chyba nie za bardzo rozumiecie swoje potrzeby. Ona chyba nie wie jak to zakomunikować. Od tego zacznij. Może się jeszcze ułoży w Waszej sypialni. Zdrada rozwali małżeństwo.

Gość gość pomorskie
kurde, ale łażenie po lekarzach, wylewanie żali... i później i tak nic z tego nie będzie. to chyba trochę tak jak z alkoholikiem - niby się poprawi a i tak dalej pije

Gość gość
poinformuj ją tylko, że ponieważ nie masz seksu, a kiedyś było inaczej, to masz zamiar ją zdradzić. Myślę, że takie postawienie sprawy da każdej kobiecie do myślenia, zresztą mężczyźnie też. Podziała jak kubeł zimnej wody.

Gość gość
12.13 głupi jesteś

Gość gość
czemu?

Gość gość pomorskie
po co te epitety, kazdy ma swoje podejście!

Gość gość
Bo to szantaż!!

Gość gość
Szantaż? Czyli ma ją zdradzić? Jak rozmowy nie pomafgały i starania, to może niech jej chociaż powie, co się stanie w najbliżyszch tygodniach! To jest uczciwe, bo może ona nagle zda sobie sprawę, że małżeństwo jest dla dwóch osób, a nie dla jednej!

Gość gość
Mój znajomy jak odchodził od swojej żony, to ona z zimnej kłody, chciała nagle wszystko zrobić, a kiedyś zrobiła mu loda w gumce ! :O A tak, to stwierdziła, że jest napalona i będzie ostro się dymać!

Gość gość
12.27 jesteś bardzo głupi

Gość gość
Loda w gumce, bo się brzydziła, a potem to już nawet tego nie chciała :O

Gość gość
Dla mnie autor jest poprostu dupkiem.....

Gość gość
dla mnie tez jest dupkiem

Gość gość
12 29 ty potrafisz tylko wyzywać. I jestem kobietą dla twojej informacji. Tylko bawią mnie te kobiety, które zakładają rodziny, powołują do życia dzieci, a potem nie są w stanie choć trochę wsłuchać się w potrzeby swojego męża. Jeżeli on jest okej, to niech ona się zastanowi, czy nie iść na kompromis. Wolałabym, żeby mnie facet po prostu uprzedził zanim mnie zdradzi i z jakiego powodu. Miałabym przynajmniej szansę zaradzić katastrofie w związku.

Gość gość
Flaki z olejem ! Są tacy i tylko narzekają. Wziął by babę za dupsko i rżnął to by się jej spodobało, a nie marudzi coś pod nosem.

Gość gość
dla Was jestem dupkiem, a ja po prostu chcę żyć!

Gość gość
12.34 jesteś bardzo głupia ja facet

Gość gość
12 36 to co? On jest dupkiem, bo nie ma seksu, a ona jest pokrzywdzona?

Gość gość
Ja czytam wypowiedzi niektórych kobiet to az mi się smiać chce. Tak nie wie jak zakomunikować..nie wie jak powiedziec tak i siak ale wie jak powiedzieć NIE. Biedna istotka, któej nikt nie zdobył ojeju. Piszecie tak jakby zimne kłody nie istniały, istnieją. I mamy dwa rodzaje: - zimna kłoda na wieki wieków amen. Udaje i daje dopóki obrączka się nie pojawi, a potem już tylko dgy poczuje zagrożenie. - zimna kłoda - krótkotrwały zapał. Zawsze daje fajnie i radośnie ale tylko na popczątku. Potem gaśnie na amen. Nowemu da i to ochoczo ale tylko na początku potem znów. Mamy jeszcze zimną kłodę z niedopasowania seksualnego. Innemu może udałoby się ją rozpalić na wieki wieków amen ale mężowi nie. I żadna psychoteriapia nie pomoże. Nie ma pociągu to nie ma. Mozna uwodzić do usranej śmierci. Nic to nie da. Co wiecej niektóre z tych typów nawet po czesci zdają sobie sprawę że facet szuka na boku bo która kobieta się czuje?? Ale im jest wygodnie.One mają spokój, małżeństwo zgodna, kasa leci, jest z kim iśc na wesele..byle by nikt nie wiedział, nikt jej tego nie rzucił w twarz zmuszajac do reakcji i byle by kiły do domu nie przyniósł. Owszem są kobiety które unikają seksu z jakiegoś powodu ale kobieta która lubi seks - robi coś z tym. Ja mam endometriozę. Każdy chyba wie jak to potrafi kobietę zniechęcić do seksu. I bywało i tak. Ale że to lubie zawsze próbowałam z tym walczyć, robić to tak a nie inaczej. Dało sie a łatwo ni było i teraz też czasem łatwo nie ma. A tu zdrowa kobieta i co? Za małe cycki ja zniechęcają?? Proszę was. Krusowa wydajesz się być taka madra a tak naprawde jesteś naiwna jak dziecko we mgle.

Gość gość
uważam, że zanim ją zdradzi, to jest jej winien powiedzeić, co zrobi i z jakiego powodu. Ona może wtedy powiedzieć, to wypad z mojego życia albo pomyśleć, że skoro nie są dobrani , to może powinni wypracować jakąś metodę dobrą dla siebie