Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zdradzić

Polecane posty

Gość gość
ja autor pomorskie:) chyba pora na zmianę nicku:) wiem, że źle robię chcąc ją zdradzić, ale to zaczyna być ode mnie silniejsze i tyle. chcę znów żyć pełnią życia!

Gość krusowa
Skoro wiesz czego chcesz to dlaczego o to nie walczysz ?

Gość gość pomorskie
właśnie walczę - decyzja zapadła i znajdę kobietę, która uszczęśliwi mnie i ja będę mógł uszczęśliwić ją.

Gość gość
moja głowa jest pełna fantazji, które większości mogą wydać się bardzo dziwne, ale taki właśnie jestem, poznałem siebie, swoje ciało i chcę móc je po pierwsze móc wypowiedzieć, a po drugie spełnić.

Gość krusowa
Oszukujesz sam siebie... Skrzywdzisz siebie i ją... Nie wspomnę już o Twojej Rodzinie... Nie masz zielonego pojęcia w co się pakujesz!!!

Gość gość pomorskie
wydaje mi się, że mam odrobinę pojęcia na temat krzywdy. mój plan to sex, nie związek, może sex z różnymi kobietami, takie jednorazowe skoki, żeby nie wpadło komuś do głowy, że to może zmienić się w partnerstwo.

Gość gość
wcale sie nie dziwie takim facetom z jednej strony, bo jak facet by mnie nie zadowalał w łożku i unikał seksu,to czułabym się jak jakaś niepotrzebna rzecz i szukałabym tez wrażeń u kogoś innego

Gość gość pomorskie
powiem tak: niedawno otworzyły mi się oczy na to, że sex to nie tylko te wszystkie "normalne" pieszczoty, sex to również ból, podniecające upokorzenie, zniewolenie... a nie przygaszone światło wieczorem, kołdra i uciszanie! uwielbiam pieścić kobiece ciało, które kryje tyle ciekawych stref erogennych!

Gość krusowa
Tylko Ci się tak wydaje... Poczujesz to jak sytuacja zacznie Ci się wymykać spod kontroli... A na bank tak się potem stanie!

Gość gość pomorskie
powiedz, co mam poradzić na to, że chcę sexu a go nie mam? tylko proszę nie pisz, że powinienem z żoną pogadać... bo to nie działa!

Gość gość
Ja miałem boki i kiedy byłem ze swoją starczało mi.

Gość gość pomorskie
może wypowie się kobieta, która tak jak moja żona "nie dopuszcza" go do siebie? co jest nie tak - oprócz np tego, że nic nie robi, śmierdzi czy coś tam coś tam.

Gość gośćówa
gość pomorskie czyli Ty to autor ok :)- czyli nie ty o tym byciu szczęśliwym docenianym itd. Ty raczej jednorazowe skoki w bok ? lekka dominacja...zabawa sexem ??

Gość gośćówa
moim zdaniem bo jej się nie chce bo jest leniwa..albo nie potrzebuje albo nie jest usatysfakcjonowana sexem wiec nie chce go dawac

Gość gość pomorskie
wiem, zamieszane, ale o szczęściu to też ja - skomplikowane, ale w głowie i romantyk, c***a i tyran w jednym! :)

Gość gośćowa
krusowa - ja jako kobieta mogę powiedzieć- nie przesadzaj nad emocjami jakos tam trochę można zapanować...zresztą nawet ka potem bywa różnie to wspomnienia są niezapomniane i warto zaszaleć i takie mieć...

Gość krusowa
Nie mogę wejść w Twoje buty. Sam powinieneś rozpoznać pragnienie od kaprysu! Naczytałeś się ero bzdur , naoglądałeś głupot (tak mi się wydaje) i trochę Ci się w głowie poprzewracało! Ja też wielu rzeczy nie mam a baaardzo bym chciała!:classic_cool: Z kobietą się nie gada.KOBIETĘ SIE ZDOBYWA!!!

Gość gość
a za nim poznałes żone to jak wyglądało twoje zycie seksualne? byly jakies partnerki stałe,jednorazowe itp?

Gość gośćówa
dobra to juz wiem ze Ty to Ty i co chcesz i czego szukasz... i mówisz ze trochę jeździsz po kraju..często?

Gość krusowa
Owa ciekawe czy zapanujesz nad emocjami jego żony...

Gość gośćówa
ps. wole tego tyrana chyba :)

Gość gość
zanim poznałem miałem partnerki, raczej stałe, zawsze pakowałem się w związki, ale raz kiedyś poznałem świetną dziewczynę w pociągu, rozmowa kleiła się idealnie. miałem wtedy 19 lat, ona 29:) zanim dojechaliśmy do stacji docelowej, stwierdziła, że szkoda że już trzeba będzie wysiadać, więc zaproponowałem wspólne winko:) zostałem na noc, to był obardzo podniecające, bo ona niby chciała niby nie. w końcu przespaliśmy się, później jeszcze kilka razy i poszła w niepamięć, ale było fajnie:) co do mojej osoby, to pewnie jest w moim życiu za dużo erotyki, ale miałem "trochę" bujne życie erotyczne i teraz jakby go brak

Gość gośćówa
jego żona to jego sprawa

Gość gość
gościówa - taka praca, że nie jestem w mieście cały czas, jeżdże naprawdę różnie ,pytanie tylko gdzie jeżdżę:) ?

Gość gość
no właśnie gdzie ? mazowieckie.....? i podpisuj sie

Gość krusowa
Ot, myślenie kroczem...

Gość gość
Jakaś Dama z Mazowieckiego ? Ja chętnie bym się zapoznał niezobowiązująco :)

Gość gość
sorki za brak podpisu:) mazowieckie duże jest... ale bywam:)

Gość Szukamzwawy
a chętna Pani z Wawy i okolic jakaś sie znajdzie na całonocne szaleństwa :)? szukamzwawy@gmail.com

Gość gośćowa
tak kroczem właśnie i . i bez umoralniania tu proszę bo nie o tym temat