Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy 1,5 rocznych pociech

Polecane posty

Gość gość

są tu jakieś? Jak rozwijają się wasze dzieci? Dużo mówią?

Gość gość
Ja jestem! Moja pociecha mowi mama, tata, me (moje), nie, ta, mniam, uuuuu(jak cos zbroi), pa pa, ostatnio zaczal troche powtarzac np drzwi..

Gość gość
Witam. Moja mowi mama, tata, oko, tam, baba, lala, jaja, da, sisi i duzo w swoim dziwnym jezyku.

Gość gość
Moja mówi tata,oko, idź, kuku, chcę, kici, gili-gili itp. Co dziwne. W ogóle nie mówi "mama" a cały dzień przebywa ze mną

Gość gość
Moja córka ma skończone 17 miesięcy. Mówi: mama, tata, baba, dziadzia, niania - ciocia, dzidzia, bu-but, naśladuje zwierzątka i mówi po swojemu.

Gość gość
To ja z 11.01 moj tez ma teraz na tapecie "tata" :D zapomnialam dodac ze mowi jeszcze tam, ten, siii jak jest cos gorace i iiiiiiii jak np pralka pierze albo czajnik gwizdze :)

Gość gość
Czy wasze dzieci też zaczynają się buntować? Moja córka to straszny nerwus, szybko się irytuje jak jej coś nie wychodzi albo jej czegoś zabraniam.

Gość gość
Tak zero cierpliwosci.. od razu placz i nerwy.. albo nie sprobuje nawet lyzki obiadu a "nie" i koniec rozmowy

Gość gość
No właśnie, u mnie jest podobnie. Ostatnio nawet zaczęła piszczeć, jak jej czegoś nie wolno albo uderza rączką wszystko co się jej nawinie.

Gość gość
Piotr.Ja ma 3 córeczki, Zuzie,Emike,Natalie, Natalia najstarsza ma 12 lat powiedziała,ze mnie nie lubi i ze juz niedługo będę nią rządził ,jak skończy 18 lat o spadajstary:( Tak mi powiedziała.

Gość gość
U mnie też bunt w domu. Ubrać się -nie. Rozebrać się- nie. Wykąpać się - nie. Wyjść z wanny - nie. Iść na dwór - nie. Wracać z dworu do domu - nie. A jak trzeba iść spać to dopiero foch... Wlezie na krzesło ręce założy na siebie, mina co najmniej męczennika, głowa w bok. I tylko nie, nie, nie. Wystarczy, że zapytam "Emi idziemy spać?" I koniec :D

Gość gość
Jeżeli chodzi o codzienne czynności to noe jest źle. Gorzej jak coś jej nie wychodzi albo jej czegoś bronię. Trzeba to przetrwać i tyle. Jednak czasami mam ochotę ją udusić :-o

Gość gość
Moj synek nie mowi praktycznie nic tj. powtarza mamamama, tatatata, babababa, dadadada itp. Ale jest bardzo kumaty i rozpozn*****ardzo duzo wyrazow i przedmiotow. Buntuje sie tez duzo ;)

Gość gość
Moje się nie buntują są diablami,cala nasza rodzina wierzy w diabla udajemy chrześcijan ,jesteśmy ze Świdnika Zuza Emilka Natalia= ZEN,BUDDA ,DEMONY PIOTR!

Gość gość
Moja coreczka ma 14 miesiecy i mowi mama, tata ( jak uda mi aie ja namowic do powiedzenia), dzidzi, miał, hał hał, papa, dada -jak idzie na dwor i ktos sie spyta gdzie idzie, coraz czesciej mowi "nie" , rozumie owiele wiecej niz mowi :D Mowie do niej ze przebieramy du/pke a malutka zaraz biegnie po pampersa ;p i chusteczki jak leza nisko ;)

Gość gość
Moj mowi: mama, tata, nie, nie ma, pa pa, bam jak cos spadnie, daj, brum na samochody, pepa, jajo i nasladuje zwierzeta i ewentualnie powtarza po mnie litery. Ogolnie rozumie bardzo duzo i kiwa glowa na tak i da sie z nim porozumiec. Zlosnikiem jest czasami, ma czasem taki gorszy czas ze na wszystko reaguje placzem i zloscia i wtedy wszystkim rzuca.