Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić.

Polecane posty

Gość gość

Hej, na wstępnie chcę zaznaczyć że jestem bardzo sceptyczny oraz mimo, że wierzę w Boga nie uważam aby duchy mogły się jakoś "manifestować" Ale do rzeczy, mam problem w swoim domu. Od jakiegoś czasu słyszę dziwne dźwięki, czuję obecność kogoś w moim pokoju oraz uczucie jak by ktoś za mną stał. Wiem, uznacie mnie za wariata ale często w nocy słyszę głośne rozmowy dobiegające z korytarza lecz gdy tam idę nikogo tam nie ma. Powiem szczerze, trochę jestem przestraszony gdy budzę się rano z zadrapaniami na plecach i to pod takim kątem że bym musiał wyłamać rękę z barku żeby się sam tak podrapać. Z czystej ciekawości, czy to może być jakiś duch? dodam do tego że w pokoju czasem spadają różne rzeczy z mebli i co najgorsze dzieje się tak tylko w moim pokoju. Trochę się boję ale może ktoś się wypowie na ten temat, nigdy nie wywoływałem duchów, mam 20 lat i ciężko mi uwierzyć w duchy.

Gość gość
najpierw wykonaj badanie EEG by upewnić się czy to nie choroba psychiczna, wtedy będziesz miał pewność, że to co się dzieje to być może duchy. po drugie wynajmij kogoś lub sam (jeśli potrafisz) wykonaj rytuał wypędzenia z domu nieproszonych "gości"

Gość gość
badania miałem robione jakiś czas temu po wypadku na meczu i jestem zdrów jak ryba :D może to ma coś wspólnego z tym, że urodziłem się martwy?

Gość gość
a może masz jakieś niechciane zwierzątko?

Gość gość
No może to mieć jakieś znaczenie. proponuję poprosić kogos o pomoc, bo to może być dość niebezpieczne.

Gość gość
hmm powiem tak, zanim tutaj napisałem sprawdziłem cały dom dosłownie wszystko, wiadomo nie każde skrzypienie podłogi to duch, lecz są zdarzenia których nie umiem wytłumaczyć, jak np odsuwanie mnie od biurka, siedziałem przy komputerze i czułem jak odjeżdżam od biurka, przysunąłem się i znów to samo. Wszystko to trwało ok 15 min.