Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paskudne dziecko z karłowatością wrodzoną

Polecane posty

Gość gość

to dziecko ma 4 lata, mierzy 70 cm, waży 4 kg i ma głowe mniejszą niż noworodek http://www.eioba.org/files/user16251/primordialdwarfism.jpg paskudne to dziecko jest strasznie, ryj jak u szczura, nie mówi, tylko łapami macha i na to dziecko wydają miliony euro na badania czy nie ma góza mózgu, jeżdżą do światowej sławy lekarza ja tego nie pojmuje, śliczne zdrowe dzieci giną w Syrii czy na Ukrainie, tam nie maja co jeść a tu tego paskudnego szczura trzymają i jeszcze wydają miliony euro żeby to żyło, ja bym tą paskudę do śmietnika wrzuciła

Gość gość
a kogo obchodzą faszystowskie dzieci ukrainskie ? bo mnie nie ! wyrosną na takich samych burakow, wiesniakow, nietolerancyjnych bydlakow jak ich rodzice syryjskie dzieci to juz w ogole ble

Gość gość
juz taki jeden był co chciał powybijać tych co mu nie pasowali. źle skończył

Gość gość
ukrainskie dzieci nalezy sprzedaz pedofilom z USA

Gość gość
tu taka przepiękna dziewczynka, która poddaje się na widok aparatu fot http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/680/0/newsweek/635635731278435865.png i tam takie dzieci zabijają a takiego wstrętnego szczura trzymają , ani to nie mówi, nie myśli, ryj paskudny, ja bym temu łebek ukręciła i do szamba wrzuciła, nikt by nie odczuł braku szczura a takie śliczne ładne dzieci sa zabijane i nie mają szczesliwego dzieciństwa chu/j by to strzelił

Gość gość
dziś jak ci ich tak żal to te śliczne dzieci przygarnij, wszystkie jak leci...

Gość gość
uwierz mi ze dla matki jest ona najpiekniejsza :) dla wielu ludzi tez :) uroda to stan wzgledny,a to dziecko jest chore,a nie brzydkie i z pewnoscia bardziej wartosciowe niz ty autorko.

Gość gość
tylko po co taki szczurek żyje, a oni jeszcze to ratowali żeby żyło , lepiej żeby kipło i byłby spokój a teraz jeżdżą po świecie do wybitnych lekarzy z tym paskudztwem bezzębnym, bo temu nawet zęby nie urosły, ryj jak u szczura i dżiąsła , skrzeczy jak szczur w norze , żyją maksymalnie do dwudziestego któregoś roku

Gość gość
a ty po co zyjesz? matka tez mogla cie wyskrobac,bo zadnego pozytku z ciebie nie ma. tylko chodzisz i skrzeczysz. do tego jestes plotuch i wredna istota. tacy jak ty nie powinni sie rodzic,bo psuja ten piekny swiat. do tego pewnie tez wygladasz jak szczur bezzebny i zaniedbany.zadna strata jakby cie nie bylo :)

Gość gość
ale ja nie jestem kaleką co nie umie pisać i mówić, nie rozumiesz tępa idiotko o co mi chodzi ? po co takie brzydactwo i kalectwo ma zyć skoro jest tyle slicznych zdrowych dzieci zabijanych i biednych zabić szczura, ukręcić mu łeb

Gość gość
Co się dzieje z takimi ludźmi,kiedy umrą rodzice czy inne osoby,które tak walczyły o utrzymanie ich przy życiu?

Gość gość
A czy takie dziecko jest psychicznie w normie? I czy ma jakieś choroby "towarzyszące" tej karłowatości, czy może żyć samodzielnie?