Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje stopy

Polecane posty

Gość brzydkostopna
palców nie masz takich złych,są szczupłe ale nie brzydkie

Gość gość
ale szpary są między nimi i każdy wygląda jak z innej parafii :( nie znalazłam jeszcze takich sandałów które by jakoś zatuszowały tą brzydotę. Jakie sandały widziałaś w ccc, brzydkostopna?

Gość brzydkostopna
takie czerwone z inblu,nawet ładne i mało wycięte w palcach także mam nadzieję,że będzie widać tylko trzy palce

Gość gość
a mogłabyś wkleić zdjęcie tych sandałków?

Gość gość
stóp sobie nie wybierałaś, masz jakie masz i nic nie zmienisz. Facet jak pokocha to wraz z tymi stopami. Nie bierz do głowy. Ładne sandałki, ładny ciuszek,usmiech na twarzy i będzie OK

Gość brzydkostopna
wyglądają na wygodne,takie akurat do ''polatania'' i zależało mi zeby były zapinane na rzepy ,bo zapiąc raz dwa...

Gość gość
Masz rację wyglądają na wygodne,ładne.

Gość gość
gość 14:40, problem w tym, że moje palce w każdych sandałach wyglądają po prostu komicznie :( szpecą cały mój wygląd :( jak założę takie z zakrytym przodem to te z kolei przy rozmiarze 40/41 tez wygladaja jak pajace. Pewnie masz racje kocha sie nie za wyglad, ale co jesli ten wyglad bardzo rzutuje na zachowanie i charakter czlowieka? :(

Gość gość
brzydkostopna, fajne :) ale jak dla mnie to sporo wycięty mają przód i musisz mieć ładne palce żeby je do nich zalozyc ;)

Gość brzydkostopna
jeśli my mamy ten kompleks to nic go nie zwycięży..nawet ładne ciuszek

Gość brzydkostopna
no te trzy palce mam nawet ładne,także mam nadzieję,że tylko je będzie widać

Gość gość
Zazdroszczę :)

Gość gość
ja bym mogła mieć gdzieś nawet wygode, byle tylko znalazly sie jakies buty na moje stopy :( ale sie nie znajda i jestem skazana na baleriny i adidasy :(

Gość gość
takich sandałków które są tylko lekko wykrojone że widać palce od np. 2/3 długości, czyli więcej niż połowa palców jest zakryta, też nigdzie nie ma. Producenci obuwia damskiego niestety robią buty tylko na jeden śliczny i idealnie wymiarowy model stopy :(

Gość gość
brzydkostopna, a nie wrzuciłabyś zdjęcia swoich stópek? :)

Gość gość
Brzydkostopna - ile Ty masz lat ,że takie paskudne sandały chcesz sobie kupić?! Polecałabym je mojej mamie, ale ona ma 80 lat! W brzydkich sandałach to brzydka stopa jeszcze gorzej wygląda! Ja też nie mam ładnych stóp, ale w takich to byłoby jeszcze paskudniej. Kup sobie jakieś fajne kobiece butki, a nie takie coś!

Gość gość
Do autorki Ja też mam bardzo długie palce i haluksy i nie męczę swoich stóp w pełnych butach. Kiedyś kolega powiedział ,że mam stopy jak mały cygan, ale mnie to tylko ubawiło.Ładniej wyglądają długie palce, niż jakieś pokurcze. Wystarczy ,że nie będziesz malowała paznokci ciemnymi lakierami i będzie ok. Moje są pomalowane perłowym lakierem i wyglądają bardzo ładnie w japonkach. Nie kupuj takich paskudnych butów jakie pragnie posiąść Twoja rozmówczyni !

Gość gość
No szczerze mowiac to jak dla mnie tez buty dla seniorki raczej, albo jakiejs pani po 40tce nie dbajacej o kobiecy look i chodzacej w startych jeansach i porozciaganych tshirtach. Ale czy jak ma sie brzydkie palce to nie zeszpeci sie ladnych kobiecych sandalkow? :-( nie bedzie to wygladalo jak z koziej d... ?

Gość gość
Autorko wiem co czujesz, mam ten sam problem co Ty. Halluksy... nie cierpię przez to moich stóp. U mnie to dziedziczne. Jeszcze do tego mam szerokie stopy. Najchętniej to cały rok chodziłabym w kaloszach ale nawet one deformują się od halluksów :(

Gość gość
Gosc 18:44, nie zamierzam bo w moim stylu nie sa :-) gustuje w kobiecych butkach "niestety" i dlatego mam problem :-( bo na moje paskudne stopy nie ma ladnych kobiecych butkow :-( latem wpadam przez to w depresje, wierzcie mi

Gość gość
Dokladnie :-(

Gość gość
Powiem więcej, wszystko co najgorsze spotkało właśnie mnie. Ani odkrytych butów, ani odkrytych nóg, ani kolorowych bluzek, ani ładnych dekoltów. Nic tylko założyć worek po kartoflach i siedzieć w domu :(

Gość gość
W ładnych butkach to tak jak w ładnym ciuszku, tylko może być lepiej. Piszesz ,że dla pani po 40 stce, oj... . Za chwilkę mam 50 i w takim czymś nie poszłabym nawet do piwnicy. Zazwyczaj kupuję sandałki japonki, na całkowicie płaskim spodzie. Ostatnio miałam srebrne - ślicznie się w nich moje długopalczaste stopy prezentowały, ale pamiętaj o jasnym lakierze do paznokci.

Gość gość
gadajcie co checie ale proponowane buty są mocno wygodne. Można chodzić i biegać cały dzień. Ja mam ostrogi na piętach i muszę mieć miękkie , wygodne buty- a właściwie tylko "babcine" są wygodne. Ja autorce proponuję przewiewne balerinki (takie z dziurkami - traza taka moda, albo z lekkiengo materiału

Gość gość
Gosc 18:54, U mnie to tez tylko od pasa w gore jest dobrze bo nogi mam jak Rihanna i ich nie pokazuje ;-) Balerinek mam juz dosc, co roku w nich chodze cale lato a przy tym puchna mi stopy pooperacyjnie, dochodzi pot i odciski otarcia nie daja zyc... Chcialabym wreszcie przelamac sie do sandalkow, ale nie potrafie znalezc takich ktore by jak najwiecej ukryly moje palce jednoczesnie ich nie duszac... A nie jest tak ze jasny lakier przy takich dlugich paluchach nie wydluza ich jeszcze bardziej optycznie? :-(

Gość gość
Czy ktoras z Was moje Kochane Rozmowczynie moglaby zaproponowac mi jakies sandalki w ktorych Jej zdaniem takie paskudne stopy nie prezentowalyby sie najgorzej? Jesli w ogole takie istnieja... Bo moze to ja nie potrafie szukac

Gość gość
W tamtym roku kupilam sobie takie sandaly: https://answear.com/315122-bronx-sandaly.html spelnialy wszystkie koniecznosci dla takich stop jak moje czyli zakryty przod, przewiewne paseczki, odkryte srodstopie, prawdziwa skora, neutralny kolor i sprawdzily sie jesli chodzi o wygode bo nawet nie czulam w nich ze mam na sobie buty, no ale przy rozmiarze 41 niestety wygladaja jak pajace i sa nieco babcine :-(Wam sie podobaja?

Gość gość
Nikt tez nie chodzi w takich dziwadlach wiec mialam wrazenie ze wszyscy sie patrza skad ja takie dziwne buty i to jeszcze na lato wzielam :-( zamiast czuc sie spokojniej z uwagi na to ze przod stopy mialam zakryty to bylo wrecz odwrotnie, bo dopiero wtedy zaczelam sie czuc skrepowana, na mysl ze mam inne buty niz wszyscy a to znaczy ze z moimi stopami cos nie tak i na bank wszyscy to widza :-(