Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewica i ide do szpitala

Polecane posty

Gość gość

28 lat. beda sie smiac ?

Gość gość
a po co idziesz? jak ze złamaniem nogi to chyba nie będą wnikać, co? :P

Gość gość
ide na taki oddział z takim rozpoznaniem że będą i nawet muszą wiedzieć ;/ Nie ukryję tego.

Gość gość
To się sama rozdziewicz jak tak bardzo się tego wstydzisz.

Gość gość
Nie wstydzę się, boję się że bede pośmiewiskiem. Takim...hmm dinozaurem o kórym będą szeptać po kątach..

Gość gość
Wątpię, żeby ktoś się śmiał z tego.

Gość gość
poproszę lekarza o dykrecję i o to by mnie rozdziewiczył. lekarz to dobra partia

Gość gość
eeee tam, jak się nie wstydzisz to nie ma sprawy. Myślisz, że oni nie mają lepszych zajęć niż śmianie się z Ciebie, że masz jeszcze tą malą błonkę między nogami? Myślę, że nie takie rzeczy widzieli. Może skomentuje to w jakiś sposób lekarz, który będzie Cię badał, ale nic więcej nie powinni mowić. Tak wbrew pozorom to większość ludzi ma w glębokim poważaniu nasze życie. A jak będą głupie komentarze to powiedz zeby się odp********i i już. Albo że jesteś zakonnicą :P to się zamkną od razu :D

Gość gość
Mój lekarz mnie nie lubi :D Ja myslę że w twarz nikt mnie nie wyśmieje, no może jakies aluzje czy coś. Ale za plecami. Pamiętam jak ciotka co pracuje na ginekologii opowiadała o zakonnicy że wszyscy z niej śmiali że taka wstydliwa dziewica... Tak mi to utkwiło w pamięci i wkurzyło że dorośli ludzie, poważni a takie podejście ZA plecami ;/

Gość gość
Czy na obchodzie badają pacjentki przy innych? bez kotary? Ze każda może zobaczyć i usłyszeć wszystko? Ja jednka czuje pewien dyskomfort, zawsze można trafić na dewoty i inne co się mają za lepsze nawet jak miały w życiu jeden stosunek zakończony ciążą to jednak miały ;/

Gość gość
jak ja leżałam w szpitalu to obchód wygladał tak, że przychodził lekarz, z nim dwie pielęgniarki, patrzył w tą tabliczkę przy łóżku, mówił coś do pielęgniarek, one zapisywały i tyle. Ewentualnie pytał jak się czuję. Na jakieś konkretne badania to się chodziło do gabinetu. Zupełnie bez wniku w człowieka, jak chcialam się dowiedzieć kiedy mam wypis to musiałam się dwa razy pytać . Także, bez stresu, to nie Leśna Górka, gdzie lekarze się interesują :P

Gość gość
Wiesz ludzie są różni. Niestety jarają sie cudzymi defektami. No w 21 wieku bycie dziewicą w tym wieku jest obsmiewane takich rzeczy. Nie wiem jak ty ale ja jestem wygada i ja bym sobie z tym poradziła. Po pierwsze wypaliłabym że jestem lesbijką i lubie tylko oral :) Po drugie powiedziałabym że preferuję po prostu anal i oral :D Ja bym sobie juz z tym poradziła :D Moim zdaniem tylko w formie żartu poskromisz głupie uwagi. Brak reakcji, wstydliwość, agresja tylko nasilą nieprzyemne uwagi.

Gość gość
sorry za błedy, muszę chyba założyć okulary

Gość gość
Dzięki za oświecenie mnie, przyda się i mniej się denerwuje, obym tylko na żadną " znajomą " nie trafiła bo ładni mi koło tyłka zrobi

Gość gość
Co się przejmujesz? Ja mam 31 lat i jestem dziewicą. Albo ginekolog to szanuje, albo idę do innego. Teraz zalecił mi zabieg, podczas którego przerwanoby błonę, więc idę do innego skonsultować czy nie ma innej możliwości leczenia schorzenia. Pacjentka zasługuje na szacunek z błoną czy bez.

Gość gość
Wiesz ja z ginekologami nie mam problemu. chodze nawet do mężczyzn. jednak w szpitalu jest wiecej lekarzy i niekoniecznie ma się prawo wyboru. nie można sobie pójść...do tego pielęgniarki o różnej empatii i rózne współlokatoki.

Gość gość
Nie panikuj, oni naprawdę mają pacjentów gdzieś.

Gość gość
chcesz to cie rozprawiczę pisz na gg 18702993

Gość gość
Weź nas..