Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam zamiar odbic chlopaka innej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

i nie uwazam ze to co zlego. doszlam do wniosku, ze lepiej walczyc o swoje szczescie niz wciaz odpuszczac jak robilam do tej pory. na wszytsko zawsze machnelam reka, liczac ze lo mi odplaci za bycie wporzadku. Boze jaka glupia bylam... ale koniec z tym! wygra lepsza, czyli ja :D:P

Gość gość
głębiej od tamtej zdziry mu do ust wezmę

Gość gość
gratuluje umiejetnosci, podszywie :P

Gość gość
A w czym dokladnie jestes lepsza? Poza umiejetnosciami wspomnianymi przez podszywa

Gość gość
Jeżeli on Ci się podoba, to tylko teraz, bo jeśli wezmą ślub, to będzie on już dla Ciebie owocem zakazanym.

Gość gość
dlatego zabieram sie za to natychmiast! zonatego czy tez dzieciatego nie chce. a lepsza jestem w owijaniu wokol palca ;) :D

Gość gość
Ja też kiedyś odbiłam chłopaka pewnie dziewczynie, której nie trawiłam. Byłam z nim wcześniej, potem go zostawiłam, a kiedy dowiedziałam się, że są razem to szybko postanowiłam znów mieć go dla siebie. Długo nie musiałam czekać haha :)

Gość gość
BierzeciE zajęte ochlapy, które bez problemu potrafią zrezygnować z obecnych związków a wy się Jaracie że "umiecie lepiej owijac wokół palca" gratuluję

Gość gość
ale ja nawet nie znam tej dziewczyny. wiem tylko, ze istnieje :D i dlatego nie mam zamiaru sie przejmowac jej uczuciami, niech sobie nawet za nim placze. co mnie to obchodzi skoro jej nie znam? a ze zajety to nie ochlapy, kazdy normalny czlowiek wybiera lepsza alternatywe kiedy ie taka pojawia ;) :P

Gość gość
na starcie wygrywam, jestem ladniejsza i pewnie tez inteligentniejsza, czego wiecej trzeba? ;D

Gość gość
sxzmata

Gość gość
Dobrze robisz.

Gość gość
Skoro nie znasz jej, to skad ta pewność, ze jestes od niej inteligentniejsza?

Gość gość
napisalam ze "pewnie tez inteligentniejsza" czyli tak przypuszczam, pewna nie jestem, ale jakies tam info mam na podstawie ktorych moge sobie ogledna opinie wyrobic.

Gość gość
Tutaj raczej inteligencja nie swiecisz. Prostactwem, brakiem zasad, i pycha. Jestes dobra alternatywa dla napalonego samca. Bo poza cialem widac nic nie masz do zaoferowania. A uroda minie....:)

Gość gość
Gdybym chciala poswiecic inteligencja, to zalozylabym temat "czastki elementarne w teori superstrun" :D a pyszna dosyc jestem to fakt, aczkolwiek udawanie skromnej w realy wychodzi mi calkiem dobrze :P

Gość gość
Oglednieto mam o Tobie zdanie ze do inteligentnej osoby to Ci dalekoooo....i pamietaj, karma. Zeby kiedys Tobie jakas slicznotka nie zechciala odbic faceta... Bo bylabydla niego lepsza alternatywa :)

Gość gość
poczytaj dziecko coz oznacza pojecie inteligencja. To bardzo szeroki zakres. A dopiero sie wypowiadaj. Pusto masz w glowce. Watpie ze stanowisz jakies zagrozenie dla tej dziewczyny. Faceci nie lubia przemadrzalych lasek.

Gość gość
Takich jak ty tepic trzeba

Gość gość
Taka piekna, inteligentna a nikt sie o Ciebie nie zabija tylko Ty musisz wydrapywac innej faceta? Kolorujesz :D a inteligencji po Twoich postach nie widac. Raczej to ze jestes zadufana w sobie niemilosiernie :)

Gość gość
16:42 OTOZ TO :D autorko, slabe prowo, bo normalnej osoby to nie ruszy, jak ktos lubi zrec nieswieze resztki po kims, to nalezy mu jedynie wspolczuc :)

Gość gość
No coz, Twoje zdanie jakos specjalnie mnie nie interesuje. Watpie azebys miala jakiekolwiek kompetencje by oceniac czyjas inteligencje, a po Twoich postach moge stwierdzic, ze akceptujesz "bylejakosc" co bynajmniej przejawem inteligencji nie jest ;) Lepszej alternatywy nie znajdzie, bo ja jestem idealem :D:P

Gość gość
Wiekszosc ludzi to intektualne bagno, a Wy to tylko potwierdzacie :D wierzcie sobie w te "karmy" i inne banialuki... pozniej zakladacie tematy o tym jak przezyc za tyiaka albo jak wytrzymac w jednym domu z tesciowa :D nic dziwengo zreszta, skoro nawet wiekszosc z Was nie potrafi nawet czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
Ale z Ciebie pusta rura, malo jest facetow na swiecie, ze postanawiasz sobie rozwalic komus zwiazek? Takie jak Ty to bezmozgie lafiryndy

Gość gość
ale czyim idealem jestes mierna istoto?:D wlasnie tymi tekstami udowadniasz ze nie jestes zbyt inteligentna. Kazdy ma swoj ideal. A bylejakosc preferujesz Ty skoro rzucasz sie na zajetego faceta :)

Gość gość
Zlo nigdy nie wraca ;) z reszta jakie to zlo odbic dziewczynie chlopaka, oni slubu i dzieci nie maja, jakie oszolomy tu pisza

Gość gość
No, w koncu ktos normalny :D Oni tutaj w karme wierza ha ha

Gość gość
Oszolomy....