Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam zamiar odbic chlopaka innej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość
Pewnie im parterow odbili i teraz kompensuja sobie strate glupimi gadkami.....

Gość gość
Byla mojego meza tez probowala. Bylismy wtedy pare mcy ale uczucie bylo ogromne. Ona spotkala go w knajpie, odwiozl ja do domu i wtedy zaproponowala mu seks. Grzecznie podziekowal, poprosil by dobrze mu zyczyla i zadzwonil do mnie opowiedziec o wszystkim na swiezo i zapewnic ze jedzie do domu. Spotkalam ja tydzien pozniej, nie mogla mi spojrzec w twarz choc ja absolutnie nie robilam scen, krzywo nie patrzylam...uznalam ze po prostu nadal ma do niego slabosc i w pewnien sposob ja zrozumialam. No ale dla nas to byly poczatki prawdziwej ogromnej milosci na ktora czeka sie cale zycie...zostalismy przeszczesliwym malzenstwem, mamy synka. Z tego co wiem nadal bardzo cieplo mysli o moim mezu

Gość gość
No i brawa dla pani wyzej, ktora potrafi zrozumiec drugiego czlowieka. Meza tylko pogratulowac ;)

Gość gość
Nie odbijesz chłopaka, tylko bedziesz w zwiazku z kims, kto zdradza.

Gość gość
O, i zapomnialam podkreslic, ze ma pani abolutna klase! Oby wiecej takich kobiet ;)

Gość gość
Dziekuje, milo sie to czyta :)

Gość gość
Jak ktos jest w zwiazku w 100% szczesliwy i zadowolony to nie podrywa innych dziewczyn ;)

Gość gość
"Taka piekna, inteligentna a nikt sie o Ciebie nie zabija tylko Ty musisz wydrapywac innej faceta? Kolorujesz smiech.gif " Dokładnie, hahahahahahahahahahahaha taka piękność a musi tak kombinować jak tutaj zdobyć faceta i się tak trudzić, bo żaden jej kijem od miotły nie tknie to musi żebrać o zainteresowanie u zajętych :p

Gość gość
Ja chce tego konkretnego i inni mnie nie interesuja :D I kto powiedzial ze musze kombinowac? Zaprosze go gdzies i wystarczy :P