Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest dla facetów ważniejsze?

Polecane posty

Gość gość

1) Cycki 2) Tyłek 3) Twarz 4) Umiejętności łóżkowe

Gość gość
Najważniejsza jest kasa. Bez kasy nie będzie niczego z wymienionych powyżej.

Gość gość
1) cycki - dla mnie mogą być, ale nie muszą, mógłbym być nawet z płaską deską, to tylko dodatek, najważniejsza i tak c'i'p'k'a :P 2) tyłek każda ma, lepszy czy gorszy, nie wielkie to ma znaczenie, a gejem nie jestem, anal tez mnie nie interesi, krągłości tyłeczka podniecają, ale tak jak mówie, każda je ma, lepsze czy gorsze ale ma 3) twarz - sprawa kluczowa, 99% facetów wybierze śliczną z buzi dziewczynę która jest płaską deską niż przeciętną czy wręcz brzydką dziewczyną z dużymi jędrnymi piersiami, oczywiście mówię o sytuacji wyboru danej kobiety na partnerkę życiową a nie tylko na dymanie, no a po za tym twarz to największa wizytówka człowieka, jak jest ładna to i duma wielka, że ma się piękną kobietę, a jak fejs słaby to i wstyd sie z taką pokazać 4) też ważne, bo może być niezła lasencja w łóżku kłoda albo przeciętna dziewczyna, ale w łóżku wyprawiająca takie fajerwerki że się nawet w pale nie mieści :classic_cool: tu wybieram tą drugą

Gość prawictwo pospolite 137
1) nie ważne 2. Ważne , lepiej żeby był duży 3. Też ważne 4. . TEchnika nie ważna , istotne , by nie miała zahamowań