Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto prócz mnie tęskni za Plebanią?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze jak są święta mnie to nachodzi, a dodatkowo wczoraj całkiem przypadkiem na powtórkę, jeszcze z tym pierwszym wikarym. I stwierdziłam, że chyba zacznę oglądać na necie, nie oglądałam tego od początku, a bardzo lubiłam klimat tego serialu. Żałuję, że Plebania się skończyła podczas gdy inne badziewia lecą, a Wy?

Gość gość
Juz zapomnialam ze taki serial lecial ale jak byl to go lubilam,szkoda ze skonczyli nagrania

Gość agata8520
Ja tęsknię ten klimat wsi, skromne ale bardzo ciepłe wnętrza wiejskich domów, takie jak u babci babcia Józia, która zawsze przypominała o tym jakie święto akurat jest .. ciepły serial pełen dobrych wartości eh....

Gość gość
I księża, tacy idealiści :)

mi się nie podobał ten serial. jakieś takie dziwne dialogi. spoko, nie był jakiś nudny, nawet oryginalna fabuła i te historie, ale też nie dało się do nikogo przywiązać o, ale Tracza lubiłam:D

Gość gość
Ja się przywiązałam do księdza Artura :P A poważnie to jak Jerzyk zdradził Lilkę (tak jej było? już nie pamiętam) to odbierałam to bardzo emocjonalnie, fajnie było to zrobione, on żałował, ona chciała z nim być, ale nie mogła, robiło to na mnie wrażenie jakby działo się naprawdę

Gość gość
dziś Jerzyk zdradził Irkę.A może ktoś z was pamięta o co chodziło w we wcześniejszym wątku z właśnie wspomnianym Jerzykiem?Pamiętam,że on miał chyba sponsorkę,taką starszą kobietę.Może się mylę,bo to było dawno

Gość gość
Racja, Irkę :D Nie wiem nic o sponsorce, ale jeśli to prawda to chyba niepotrzebnie go tak lubiłam :O Jak zacznę oglądać i do tego dojdę to Ci napiszę :D

Gość gość
gość dziś Dzięki :-)