Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

urzad pracy a zabieg operacyjny

Polecane posty

Gość gość

Pracuję za granicą. Miałam miec tam zabieg ale moje wyniki badań to wykluczyły. Czas leciał i umowa mi się skończyła. Nową bd miec za 2 miesiace wiec wróciłam do Pl. Miałam przeczekac ale okazało sie na wizycie prytwanej u lekarza, że wyniki się znacznie poprawiły, nei wiadomo jak dł to potra wiec chce zrobić zabieg. Zarejestrowałam sie w Up. I co teraz? Zgosić? Co wiąże sie z tym, ze Zaczną mi truć o masie dokumentów potwierdzajacych tą niezdolność. A ja przecież nie wiem ile bede nie zdolna, czy w ogóle dojdzie do zabiegu, mogą mi odwołać i co? Bede tak latać? Przepisy są takie żeby zgłaszac wyjazdy poza granice i niezdolności do pracy. Wizyta mi raczej w ten czas nie wypadnie, po zabiegu po tygodniu będe już na chodzie. Jedynie ich propozycja pracy mogłaby wypaść w okolice zabiegu a w to wątpie, skuteczni nie są. Gdyby doszło do komplikacji (bo to jedyny powód dla którego zdecydowałam sie zarejestrowac w up inaczej sama bym zapłaciła) wtedy dopiero doniosłabym im zwolnienie lekarskie czy coś w ten deseń. Jak myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować