Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaa21

czy to idealny mężczyzna?

Polecane posty

Gość olaaaaaaaaa21

Dziewczyny, mam pewien dylemat. Poznałam pewnego faceta. Na pierwszy rzut, wydaję się super. Jednak gdy opowiedział o sobie, zaczynam wątpić, czy to mężczyzna odpowiedni... Ma 26 lat, zarabia nawet dobrze. Jednak ma 3 letnie dziecko, co tydzień się z nim widuje, z matką dziecka nie ma super relacji. Poza tym, lubi balować w piątki, lubi budzić się z kacem. Kiedyś pił dużo, był w klubie AA, obecnie do alko siega jedynie na spotkaniach z kolegami. Pali papierosy, i marihuanę.Ten smród mnie obrzydza. Nie ma samochodu, ciężko żeby do mnie przyjeżdżał. Jak to mówi, ma dobrych kolegów którzy go będą przywozić. Super mi się z nim rozmawia, jest przystojny, ale to dziecko, brak samochodu, alkohol... Powiedzcie co o tym sądzicie. Jestem w rozterce.

Gość gość
patologia :O znajdz sobie lepszego kanydata :O a nie byle czego sie czepiasz

Gość gość
też uważam że to jakieś byle co, ja bym się nim nie zainteresowała w ogóle, a ty sądząc po nicku masz 21 lat więc po co tobie takie zero??? dzieciaka już jednej zrobił i porzucił, chla, ćpa, szwęda się z kolegami po klubach, takie kompletne zero jak dla mnie ale to twoje życie więc rob jak chcesz

Gość olaaaaaaaaa21
Tak, mam 21 lat. Wiecie, skoro zmajstrował dzieciaka dziewczynie, boję się, że będzie nieodpowiedzialny. Ja nie rozumiem, jak można lubić być na kacu... pić aż urwie się film. Martwię sie, że któregoś dnia nie przyjdzie albo go po prostu okradną. Poza tym, nie chcę do niego przyjeżdzać, bo tak będzie wygodniej i po drodze niż jemu do mnie. Dlatego pytam sie Was, póki będzie za późno i całkowicie stracę głowę dla niego.

Gość gość
Zostaw go póki czas, zanim nie jest za późno... bo będziesz się z Nim użerać w imię miłości, stracisz najlepsze lata a potem i tak go zostawisz ale sflustrofana i załamana

Gość gość
ON ZŁAMIE CI ŻYCIE..... olej gościa bo nie jest Ciebie wart

Gość olaaaaaaaaa21
Nie mogę pogodzić się z tą myślą, że ma dziecko, że kazdej niedzieli bawi się z nim i przeżywa kiedy coś się z nim dzieje. Wiecie, powiedział mi, że nie chcę, żebym widziała się z jego matką bo powiedziałby że on nie jest dla mnie. Także uświadomiłyście mi, że temu Panu trzeba podziekować. Dziekiuje Wam :)