Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Legoland

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mamy. Co myślicie o wyjeździe z 4 letnim chłopcem na 2 dniową wycieczkę do Legolandu w Danii? Była któraś?

Gość gość
bylismy, tam jest bardzo drogo,jak nie masz kasy to zostan w domu,dziecko powinno byc conajmniej 7 lat wtedy bedzie pamietalo,4letni jest za maly.

Gość gość
jak tam byscie jechali to nie zapomnijcie kupic bilet "NA DRUGI DZIEN" zaczym wyjdziecie z Parku (jak bylam to kosztowal 99koron bilet ) dla dziecka /i dorosla osoba. I pamietaj zebys miala paragon do pokazania w okienku ze to ty kupilas bilety (przy Lagoland Entré)

Gość gość
Mój syn od dawna bardzo interesuje się klockami lego i jak tylko zobaczył broszurkę informującą o tej wycieszce to mówi tylko o tym że chce tam jechać. Dla nas koszt nie będzie aż taki duży bo mieszkamy na południu Norwegii więć mamy też dość blisko i nie stracimy dużo czasu na przejazd a właściwe rejs promem. Cała wycieszką od A do Z jest zorganizowa więc po opłaceniu nie muszę się już niczym martwić a zwłaszcza że jak już wspomniałam koszt nie jest duży jak na norweskie warunki. Zastanawiam się tylko nad atrakcjami dla dzie w tym miejscu.

Gość gość
4latek jest jeszcze za mały ma to.

Gość gość
popieram ,4 latka to stanowczo za malo, bylam z dziecmi kilka razy, jak dla mnie drogo nie jest bo mieszkam po sasiedzku ( jeden z tanszych parkow rozrywki) wieksosc atrakcji tak dla 7 latka