Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość93

Makijaz permanentny

Polecane posty

Gość gość93

Witam, jakie polecacie metodę makijarzu permanetnego brwi?? :)

Gość gość
ja miałam cieniowanie, ale polecam przede wszystkim wybór dobrego salonu i pod żadnym pozorem niekorzystanie z jakichś tanich ofert z groupona, bo są głównie po to by młode dziewczyny się na tobie uczyły, a jak to się kończy nie za ciekawie. Naprawdę lepiej wybulić raz porządnie i zrobić u kogoś doświadczonego, ale być w 100% zadowoloną niż łapać tańsze oferty i mieć beznadziejne brwi do poprawki, pozdrawiam!

Gość gość
Ja wykonałam makijaż permanentny u http://www.keramed.com.pl/ i jak ktoś szuka wykonania tej usługi w naprawdę wysokiej jakości to warto się skontaktować

Gość gość
Jeśli ktoś szuka dobrego salonu wykonującego makijaż permanentny we Wrocławiu, to ja mogę polecić http://artdesire.pl/makijaz_permanentny_desire.php - robiłam u nich makijaż oczu z bardzo dobrym efektem i bez powikłań. Myślę, że również skuszę się na uzupełnianie brwi, bo mam rzadkie

mam makijaż pernamentny ust i jestem bardzo zadowolona, polecam gorąco! aż tak nie bolało, zawsze miejscowo znieczulają;-)

ja zbieram pieniądze, bo tez chcę chociaż usta sobie zrobić :)

Gość MalowanaLala84
Ja zrobiłam sobie permanentny brwi i oczu - wyszło świetnie! Szkoda, że tak późno to odkryłam;) Efekt bardzo naturalny, nie przerysowany - po prostu piękny:) Jeśli jesteście z Warszawy to zajrzyjcie do New Look prze Gałczyńskiego (Śródmieście). Jak dla mnie mistrzostwo.

Gość gość
Wydaje mi się, że nie jesteś za młoda, a dobrze podkreślone brwi potrafią zdziałać cuda ;) Spróbowałam, chociaż też mam poniżej 30 lat i mogę polecić. Teraz zastanawiam się nad górną kreską na powiece bo nie mam takiej wprawy przy robieniu makijażu. A zabieg miałam wykonany u P. Patrycji Deviron w Krakowie.

Gość gość
Widzę, że musiałam pomylić wątki na forum ;) Sama miałam wykonane metodą piórkową i efekt końcowy jest super. Chciałam zapytać czy któraś z Was ma może od dłuższego czasu taki makijaż? Jak długo utrzyma się efekt? Wiem, że średnio to jest 3,4 lata ale jestem ciekawa. Może któraś z Was podzielić się taką informacją?

Gość sylwia4012
Wydaje mi się, że w dobrym salonie doradzą Ci jaką wybrać najlepiej. Fachowcy zawsze umieją dobrze i racjonalnie dobrać, bo widzą co Ci pasuje. Jak coś to zerknij sobie na: http://studiourodysophia.pl/makijaz-permanentny , jak dla mnie mają świetne propozycje i dobre ceny a kadra dobrze wyspecjalizowana.

Gość gość
Miałam metodą piórkową w Krakowie w salonie u Pani Patrycji Deviron. Rewelacyjna sprawa!

Gość gość
Ja polecam piórkową, ale inne też są spoko. Mi profesjonalista doradzała - Pani Aneta Budzińska -Dostatnia, która podobnoe jest najlepsza w Polsce w tej dziedzinie..

Polecam metodę piórkową, efekt jest piękny a jeśli jesteście zainteresowane szkoleniem to polecam w Rybniku w Monimar. Szkoleniowcy są bardzo profesjonalni a na miejscu można zaopatrzyć się we wszystkie potrzebne materiały. http://www.esklep.monimar.pl/pl/szkolenia-kosmetyczne/4421-szkolenie-makijaz-pernamentny.html www.monimar.pl