Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie wie czy mnie kocha

Polecane posty

Gość gość

Jestem rok w związku, ale ostatnio coś się popsuło. Było super, chłopak był we mnie zapatrzony, nie potrafił mi odmówić, bardzo się starał, ciągle pisał smsy. Teraz mówi, że nie wie czy mnie kocha , że chciałby żeby było tak jak kiedyś, że nie czuje się przy mnie już wyjątkowo. Już nie pisze, raz na kilka dni zapyta co tam u mnie, sam nie wie czego chce, raz mówi ze chyba nie kocha, a potem że sam nie wie.

Gość gość
Powiedz mu ze ty tez juz nie wiesz czy go kochasz i nie miej wiecej dla niego czasu,musi poczuc ,ze cie traci .

Gość gość
jak mu powiedzialam ze mnie rani to powiedzial ze chyba powinnismy sie rozstac bo nie chce mnie ranic, czyli jak powiem ze go nie kocham to tak samo odpowie

Gość gość
Nie kocha Cie. Przykro mi, nie kocha.

Gość gość
To i tak całkiem miło to ujął. Możesz jeszcze z nim "pochodzić" albo po prostu szukać miłości gdzie indziej.

Gość gość
To znaczy, że tylko marnuje czas na ten związek?

Gość gość
Odejdz!

Gość gość
Na poczatku jest fascynacja , zauroczenie , zakochanie z czasem sa tylko dwie mozliwosci , albo przeradza się to w dojrzałą miłość , albo obojetność , tu mamy do czynienia z ta druga opcją . Życie

ktoś kto kocha prawdziwie, nigdy nie ma wątpliwości. Twój facet nie dorósł albo po prostu nie umie Ci powiedzieć, że chce odejść.