Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem opiekunka mojemu podopiecznemu rodzice

Polecane posty

Gość gość

scieli włosy na 5 mm i teraz wygląda jak dziecko z auschwitz wstydzę się z nim gdziekolwiek wychodzic :O co robić ? widzę że ludzie dziwnie się na niego patrzą. jak na dziecko z patologi :O

Gość gość
zakładam mu czapke ale problem jest kiedy z nim gdzieś idę do sklepu do knajpy czy do znajomych . do wiosny mam nadzieję że mu odrosna bo przestanę z nim wychodzić :O

Gość gość
Chodzisz z dzieckiem do knajpy?

Gość gość
tak do pizzerii przeważnie

kup mu peruczkę albo mów napotkanym ludziom, że on ma raka, to może jeszcze się wzruszą i będą mówić jaka dobroduszna jesteś :)

Gość gość
co za tępe opiekunki w dzisiejszych czasach są

Gość gość
Powiem krótko, problem leży w tobie, a z rodzicami wszystko ok. Twoje kompleksy mocno cię ograniczają. Że też są w tym wieku tacy ludzie, jak ty, to aż dziw bierze.

Gość gość
tepe ? haha dziecko płacze gdy ja wychodzę i przekazuje go jego własnej mamie :) że mną się świetnie bawi :)

Gość gość
To bardzo dobrze, że tak jest. Jednak nie bardzo jest to, że nie potrafisz zaakceptować fryzury chlopca.

Gość gość
wygląda jak dres skin albo dziecko z auschwitz :O dużo obcych ludzi i osob np. z dawnej szkoły myśl że to moje dziecko. i jest mi przykro bo dużo moich znajomych skomentowało że brzydko wygląda. po pierwsze nie chce żeby mały to słyszał po drugie chce zbyt ludzie myśleli że jestem modna matka z modnym malcem.