Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupić olulary

Polecane posty

Gość gość

miałam badania okulistczne dostałam receptę na oba oczy 0.5 oś 155 i 45 st. strefa zero czy przy takiej niskiej wadzie potrzebne są okulary? dodam że mam 28 lat przez ostatnie 3 tyg zaczęłe boleć mnie oczy i zachodzić mgłą. powiem szczerze ze to co mi dobrali dostrzedgłem jak można widzieć wyraźnie. ale przy takiej małej wadze cylinder. 0.5 warto zainwestować w okulaty

Myślę, że tak. Ja osobiście miałam stwierdzone 0,75 na każde oko, ale żeby patrzeć daleko np. na tablicę, widzieć dokładniej znaki itp. Naprawdę warto kupić. Ja nie nosiłam ich przez pół roku i wada pogłębiła się od 1. Lepiej szybko je wyrobić

Gość gość
jako dziecko nastolek nosiłem przeszło teraz czuje ze jest coraz gorzej z moich objawów

Gość gość
sory pisał za mnie chłopak tylko nie zmienił w piśmie płci ale opisuje tak jao dziecko i nastolatka miałam wad wzroku izez nosiłam okulary kiedy chciałam, teraz mam problem taki że mam wykryta małą wadę jak opisałam wyżej asygmatyzm + ja w sumie widze dobrze nie powiem że z tym co pi pokazali widzę o niebo lepiej wyraźniej i mogłam zobaczyćto co nie mogłam zobaczyć wcześniej. tylko czy przy tak małej wadze konieczne są oklulary

Gość gość
a jak już nosic okulary to kiedy cały czas czy przy patrzeniu na komputer i telewizor

Gość gość
Dziwne, że nie określili tego konkretnie jak byłaś na badaniach. Ja jak poszłam do gabinetu optometrii tu www.siejka.pl, to porządnie zbadali mi wzrok, otrzymałam receptę okularową i precyzyjne zalecenia jakie okulary powinnam nosić, po czym idealnie mi je dobrali. Mają nowoczesny sprzęt oraz ogromny wybór okularów i soczewek. Polecam Ci po prostu odwiedzić ten gabinet. Niech jeszcze raz Cię zbadają i dopasują odpowiednie okulary. Obsługują bardzo profesjonalnie i uprzejmie. Myślę, że nie powinnaś dłużej zwlekać skoro definitywnie coś się dzieje z tym Twoim wzrokiem.