Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto robi zakupy po 18 w Wielki Piatek

Polecane posty

Gość gość

Kto w Wielki Piątek robi zakupy w marketach po 18 powinien iść do pracy w poniedziałek. Wtedy każdy prawdziwy wierzący powinien być w kościele, a nie w regałach ! Dla takich nie ma Świąt, tylko wolne od pracy, okazja do żarcia i chlania :(

Gość gość
Niestety ...piszesz nieprawdę bo o mnie w Kosciele odprawia sie o 19 :-) więć o 18 można jeszcze buszować po regałach :-)

Gość gość
Pewnie masz gościu kościół obok marketu :D

>>>Kto w Wielki Piątek robi zakupy w marketach po 18 powinien iść do pracy w poniedziałek.<<< Ja nie robiłem zakupów, ale skręcałem meble. Do kościoła mi się nie spieszy :), a w wielkanocny poniedziałek zawsze chętnie pracowałem :) :) :). x Zatkało kakao :D :D :D ?

Gość gość
Misiu nie wiem czy gratulować czy płakać ...No i pozostaje kwestia co skręcałeś :)

Gość gość
A co cie k**********a obchodzi kiedy co kto robi DEWOTKO

Gość gość
o 21 kupiłem 0,5 i zapoje niestety już się skończyło Jestem niedopity więc do nocnego trzeba się udać

>>>Misiu nie wiem czy gratulować czy płakać ...No i pozostaje kwestia co skręcałeś<<< Gratulować :D. Piękna szafka mi wyszła :). Ponad setka dziur do nawiercenia :), tyle samo wkrętów do wkręcenia, a całość z tolerancją do 0,5mm :) :) :).

>>>ech, misio pewnie skręcał jakoś swoje życie do kupy<<< Może przyjedziesz mi w tym pomóc :) ? Taki dobry uczynek :), z okazji odrodzenia wszystkiego :) .

Gość gość
Niestety, ale ja jeszcze pracowałam o tej godzinie. Do sklepu poszłam po 22.