Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surenka

Bebilon 2 zmienił ma stęchły zapach

Polecane posty

Gość surenka

Wielokrotnie kupowałam Bebilon 2 bo córka bardzo polubiła to mleko, ale ostatnio kupiłam śmierdzące o ohydnym smaku zepsutego mleka krowiego, fuj:/ żeby nie ten smród to nawet bym się nie zorientowała, a do tej pory to mleko nie miało zapachu. Dziecko pije przez sen, ale zastanawiam się czy to producent dodał coś co zmieniło smak mleka czy może zepsute i nie dawać dziecku. Kartonik był otwarty przy zakupie, ale opakowania foliowe szczelnie zamknięte więc nie wiem czemu tak się zmieniło to mleko, a kupowałam je wczoraj, tj 2 kwietnia, data ważności ok, nie wiem co robić:( poradźcie:(((

Gość gość
ja bym zadzwonila na infolinie i zapytala, niech oddają kase :P

Gość gość
Trzeba było karmić piersią a nie takim syfem jak mleko modyfikowane wyrób mlekopodobny fuj ale smród

Surenka, skład mleka Bebilon 2 pozostaje taki sam. Bardzo nam jednak zależy na wyjaśnieniu przyczyny zmienionego zapachu mleka, które kupiłaś. W takim przypadku niezbędne jest posiadanie produktu, który możemy wziąć do badania. Zachowaj więc, prosimy, zakupione mleko Bebilon 2 i skontaktuj się z naszymi Ekspertami – zadzwoń (801 16 5555) lub napisz (serwisnutricia.com.pl). Możesz też wysłać numer telefonu w wiadomości e-mail , a my oddzwonimy do Ciebie. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA ------------------------------------------------------------------------------------ Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska – producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań – zapraszam do kontaktu.

Gość gość
u nas to samo z bebilon3. i to od jakiegos juz czasu sie dzieje. raz kupie mleko i syn wypija cala butelke zawsze, a innym razem po otwarciu nowego opakowania pociagnal lyk i wiecej nie chcial. az sprobowalam i mnie odrzucilo -jakby skwasniale. I PRZYPOMNE ZE TO NIE BYL U NAS POJEDYNCZY PRZYPADEK! jakas loteria chybil trafil teraz u nas z tym mlekiem. moze ten bebilon pro futura sie nie sprzedawal wiec trzeba bylo domieszac????!!!