Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega którego chcę bliżej poznać

Polecane posty

Gość gość

Cześć! 1. Jak zwrócić uwagę chłopaka, który uważa się za nieatrakcyjnego? (Zakładając, że ja należę do tych powiedzmy "raczej atrakcyjnych"?) I kolejne pytanie: 2. Jak rozpoznać czy się komuś nie podobam czy po porostu ktoś jest onieśmielony? Oraz... 3. Jak delikatnie dać komuś do zrozumienia (np bardzo nieśmiałemu), że mi się podoba? Pozdrawiam

Gość gość
Jak ktoś ma niskie poczucie własnej wartości, to trudno mu będzie zaakceptować, że atrakcyjna osoba chciałaby z nim być.

Gość gość
Co mogę zrobić subtelnego? Tak żeby ostatecznie mnie polubił? Nie ukrywam, że ten chłopak to świetny materiał na męża! Tylko jest strasznie nieśmiały :(

Gość gość
A ile macie lat ? Sam mam niskie poczucie wartości, ale bardziej to boje się odrzucenia i mam kłopot z zaufaniem drugiej osobie i otwarciem się przed nią ;)

Gość gość
Troche ponad 20, ale zeby bylo jasne ja z tym "mężem" żartowałam. Po prostu on jest taki spokojny i opanowany. Podoba mi się to i chciałabym go blizej poznac - tylko jak?

Gość gość
No i jak odróżnić onieśmielenie od braku zainteresowania? Ja mam świadomość, że nie jestem miss universe, ale należę do tych chyba nieco bardziej atrakcyjnych. No ale moze nie jestem w jego typie?

Gość gość
Jak nie wierzy w siebie, to może być ciężko. Najlepiej jak byś z nim normalnie rozmawiała i go nie peszyła. Przystań na taki normalny stopień kolegi i koleżanki, a a czasem będzie bardziej śmielszy i możesz dać mu do zrozumienia, że ci się podoba :)

Gość gośćsobotni
I będziesz czekać latami, aż on uwierzy i coś sam zrobi. To jest paradoks - atrakcyjna dziewczyna która chce poznać nieśmiałego, introwertycznego chłopaka- musi sama go podrywać, zagadywać, bo ten się boi, ma blokady i nie wierzy w siebie. Będziesz miała odczucie, ze się narzucasz, nie będziesz mogła zrozumieć- jak to jest, że inni faceci, na których ci nie zależy, cię podrywają , bez problemu zagadują, a ten będzie zachowywał się tak, jakby to po nim spływało, jakby tego nie widział, że Ty chcesz coś więcej. Jak on ci nie poda ręki, bo ciągle nie będzie wierzył w siebie, to dziewczyno Ty w końcu odpuścisz. A potem będziesz miała żal do samej siebie, że zachowałaś się jak idiotka, starałaś się, a on nie był wcale zainteresowany Tobą. Taki chłopak może być skarbem, Ty możesz czuć, że to jest chłopak dla Ciebie, ale on może to spalić. Działaj bardzo ostrożnie, tak byś się sama nie poraniła.

Gość gość
Chcesz mnie poznać? :)

Gość dawny cream
autorce polecam odpuscic sobie tego kolesia i poszukac innego

Gość gość
hehe jakie te polecenia są śmieszne hehe najlepiej posłuchaj rad forumowej wróżki :O

Gość gość
Odpuścić sobie, bo "gość" tak mowi??

Gość gość
Chesz go poznać to poznaj, w czym leży problem???

Gość gość
Poznac bliżej - zaprzyjaźnić się, zbliżyć - to nie jest takie proste. Tym bardziej, że on reaguje niedowierzaniem na moje "próby". Sam raczej nie interesuje się mną za bardzo. I nie wiem czy to onieśmielenie czy moze on mnie nie chce! Jak to odróżnić?!!!

Gość gość
Może ukrywa swoje uczucia.

Gość gość
Albo ma gdzieś

Gość gość
raczej ma gdzie olej go

Gość gość
Ale ja go chcę! :(

Gość gość
To idz do nieg !

Gość gość
musisz mu powiedziec prosto z mostu ze ci sie podoba i chcesz go poznac albo isc z nim na kawe spacer czy cos innej rady nie ma :classic_cool:

Gość gość
Jak wyglądają twoje "próby". Może on nie wie o co ci chodzi/.

Gość gość
dlatego powinna mu wywalic z grubej rury miedzy oczy bo na 100% nie wie o co chodzi i zapewne sie nie dowie