Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele w Berlinie

Polecane posty

Gość gość
no ?

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweGłupi męski prostytuujący sie huju ,masz problem z mózgiem Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Głupi męski prostytuujący sie huju ,masz problem z mózgiem gość dziś smiech.gif j** sie na morde gość dziś dla kogo ten temat? gość dziś do niudacznika wyzywajacego pod kazdym tematem wszystkie kobiety od k***w smiech.gif powodzonka życze zeby zapamiętał to sobie gość dziś no nie wiem czy to przeczyta, po tym co napisałaś w tytule niewiele osób wejdzie by przeczytać teść... a swoją drogą nie wszystkie takie są ale większość na pewno, co w tym irytującego? gość dziś przeczyta moze sie zastanowi na dswoim marnym życiem ,przestanie innym dokuczać Dzie się wsadza dziś Ale czemu się tak wzburzasz ? No chyba, że .... sama nigdy nie widziałaś tutaj ogłoszeń dziewczyn, które chcą zostać prostytutkami ? Nie ma co się dziwić. Jakieś tam niuanse terminologiczne nie zmieniają postaci rzeczy. Nazwanie tej pracy sponsoringiem niczego nie zmienia. To nadal jest udostępnianie przez dziewczynę dróg rodnych za opłatą. gość dziś napisałaś, że się prostytuuje, może ma duże doświadczenie z kobietami i wie co pisze? nie pomyślałaś? gość dziś o męska k***a czyta ! popisz sobie ! i dopowiedz sobie tą twoją wyuzdaną tajemnice o d****ach ,bo to twoje logo z tego co widzę! Odczep sie łaskawie sie od normalnych kobiet! Masz coś to przekaz to odpowiednim pannom które pewnie tobie służyły !Ja prostytutka nie byłam nie nie jestem i nie bede! Dzie się wsadza dziś yba żyłka jej pękła Inne tematy z tej kategorii dziewczyny co myślicie...? Małżeństwo to okropność gość dziś chyba nie o mnie ci chodzi, nie rozumiem tylko skąd tyle złości w sobie gromadzisz, tu pisze więcej niż jeden facet smiech.gif mi także czasami zdarzy się parsknąć wulgaryzmem, ale nie często, wielu facetów tak ma, a zbieranie w topicach samych inwektyw i przypisywanie jednej osobie hmm... czy ty przypadkiem nie tworzysz w wyobraźni wymyślonej postaci? usmiech.gif