Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolizja z limuzyną Komorowskiego. Piosenkarka oskarża prezydenta: Obojętny na lu

Polecane posty

Gość gość

W grudniu ubiegłego roku przed Belwederem doszło do kolizji. Zderzyły się mercedes BOR, którym jechał Bronisław Komorowski i samochód osobowy. Na miejsce zdarzenia wezwano karetkę pogotowia, ponieważ trzeba było udzielić pomocy dziecku, które podróżowało osobówką. Teraz zapadł pierwszy, nieprawomocny wyrok w sprawie kolizji. Sąd Rejonowy dla Warszawy Śródmieście ukarał kierującą autem osobowym kobietę mandatem w wysokości 600 zł. Ukaraną okazała się piosenkarka Natalia Arnal – poinformowało RMF FM. Zdaniem kobiety, wyrok jest niesprawiedliwy i w związku z tym wysyła list otwarty do Komorowskiego, w którym oskarża go, „że pozostał obojętny na ludzką krzywdę” – cierpienie jej i jej dziecka. Według Arnal, wyrok sądu jest próbą zatarcia odpowiedzialności oficera BOR, który kierował limuzyną. źródło niezalezna X Nawet nie wiem jak to skomentować :O

ach te matki Polki :O wszyscy mają tańczyć wokół ich dziatwy, a my co mamy oceniać skoro nie wiemy jaka była przyczyna kolizji i kto zawinił?

Gość gość
Ot, sprawiedliwość :o porazka

Gość gość
przeczytaj cały artykuł jak masz ochotę :)

zaraz przeczytam, na razie obejrzałam co to za piosenkarka, bo nie znam, podobna do kafeteryjnej Elli z Los Angeles

"próbując zrobić ze mnie kozła ofiarnego" a z tekstu wynika, że robią z niej sprawcę nie ofiarę, także logika 100% :O xx nie popieram ani jednej ani drugiej strony , bo nie lubię takich kobiet .prezydenta też nie muszę lubić wiem tylko, że kobiety bardzo źle jeżdżą i połowa z nich nie powinna mieć prawka

Gość gość
Naprawde taka brzydka? :classic_cool: