Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pewna antykoncepcja na dłuższy czas

Polecane posty

Gość gość

jest taka ? nie chce tabletek bo juz przy nich zaszłam, plastra nie moge bo jestem instr na basenie i mam non stop kontakt z woda wiadomo,jakiś zastrzyk ? a moze poddać się zabiegowi podwiażania jajników? wie ktos cos na ten temat? gdzie się to robi ,czy bolesne i jaka cena? Wiem na pewno że dzieci więcej mieć nie chce ,mam jedno już duże z wpadki,kocham bardzo ,ale panicznie boję sie drugiej ciąży,ten strach jest tak paraliżujący że zamiast skupić sie na przyjemności ,ja myśle czy czasem nie zaszłam :(

Gość gość
Spirala. Idź prywatnie do gina.

Gość gość
Polecam implant hormonalny wszczepiany w ramię - koszt ok. 1000-1200 pln i święty spokój na 3 lata; założenie trwa ok. pół godziny w znieczuleniu miejscowym.

Gość gość
ile kosztuje ta spirala ? jest na nfz ? ,trioche się boję że jakieś ciało obce TAM mi utkwi,zastrzyk dobra sprawa ale ja nie uprawiam seksu regularnie więc nie opłaca mi sie bulić 1200 zł majac w perspektywie numerek raz na 2-3 mc

Gość gość
Spirala -tylko Mirena koszt-ja płaciłam 1300 z załozeniem. Spokój na pięć lat .Zero problemów . Zero okresu.Mam teraz drugą .(-:)

Gość gość
no to ta spirala dobra opcja ,5 lat spokoju a cena podobna do zastrzyku,ide po swietach do gina

Gość gość
i jeszcze brak okresu ,miodzio ,przy mojej pracy idealnie! a psm jest jak przed okresem czy nie ?

Gość gość
Spirala zakladana jest na nfz ty pokrywasz cene tylko spirali wiec to sa bardzo male koszty. Wiele kobiet nie wie i placi gin za zalozenie a to jest bezplatne. Ja przy spirali okres normalnie mialam

Gość gość
Mi gin przepisał NuvaRing i niedawno zaczelam To dla kobiet do 35 roku życia , wkładka dopochwowa z progestagenem, działa jak tabsy ale wkłada się raz na miesiąc i ponoć bezpieczniejsze

Gość gość
Nie pozwól sobie zalozyc takiej drogiej, hormonalnej, co nie będzie okresu. Kolezanka się przez to roztyła jak beka. Najlepsza jest taka normalna, 5 letnia, ale bez tych hormonalnych dziwactw. Tak, jak napisalam, idź prywatnie do gina, da ci receptę, wykupisz w aptece, i w 3 dzień okresu ci załozy. Okres jest normalny, i nie ma ingerencji hormonalnej.

Gość gość
a ta normalna bez dziwactw ile kosztuje? niby moja praca polega na uprawianiu sportu więc ryzyko tycia niskie,ale lepiej dmuchać na zimne