Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich facetów, którzy mają złe zdanie o kobietach, wyjdźcie z domu

Polecane posty

Gość gość

a będziecie mieć jeszcze gorsze. :D

Gość gość
a co, nie rzucają się tobie same na szyje? pokaż swoją twarz

Gość gość
Nie, po prostu łazą z wytatuowanymi bandziorami klejąc się do nich.

Gość gość
No i co z tego? Jestem zła bo kocham kogoś kto tobie się nie podoba?

Gość gość1990
Potem nie płacz, że faceci są źli, jak sama wybierasz tych złych.

Gość gość
dziś z tego powodu gdy słyszysz biadolenie jakiejś kobiety zrobionej w trąbę przez patologicznego typka uśmiechnij się i miej to w d***ie

Gość gość
Tych "dobrych" tez znam. Taki miły, kulturalny, serdeczny, pomocny. Ale posiadanie żony nie przeszkadza mu w podrywaniu innych. :) Także ten, wartościowi owszem istnieją, ale ciężko ich nie pomylić z pseudo wartościowymi, co tylko udają dobrych. Ten wyraźnie zły przynajmniej mnie nie rozczaruje. PS. Tatuaże o niczym nie świadczą, jeśli chodzi o bycie wartościowym, bądź nie.

Gość gość
Potem przyjdą za parę lat z podkulonym ogonem i podbitym okiem do porządnych facetów, do których teraz mówią: "A co Cie obchodzi z kim ja się r*cham"? Zatrzaśnijcie im wtedy drzwi przed nosem i niech zgnije na mrozie i deszczu. A z tym, że oni są mili, fajni itd. Prawda jest taka, że kobiety tępym przystojniakom, bandziorom przypisują pozytywne cechy tylko na podstawie atrakcyjnego wyglądu.

Gość gość
po co wychodzić, wystarczy poczytać tu z dwa, trzy tematy i już człowiekowi się na widok kobiety robi niedobrze

Gość gość
Tak świetna wymówka: "Wybieramy tych co na pewno są fiutami, bo Ci dobrzy też mogą okazać się fiutami." Co za debilki. Jeszcze wiosna idzie to przynajmniej w tym okresie przyznają się do swojego pociągu do przystojnych, wysokich mięśniaków z Irokezem i zasobem słów pięciolatka.

Gość gość
Jestem facetem i mam zawsze dobre zdanie o kobietach oprócz modelek z Dubaju :)

Gość gość
a ja z kolei mam najlepsze zdanie o tych modelkach nie dyskutują niepotrzebnie tylko wykonują to co mają zalecone i zapłacone bardzo miłą i profesjonalna postawa :)

Gość gość
gość dziś po co wychodzić, wystarczy poczytać tu z dwa, trzy tematy i już człowiekowi się na widok kobiety robi niedobrze x Nie traktowałbym zbyt serio, tego co ludzie tutaj piszą i w ogóle na forach. Skala konfabulacji jest przeogromna, nie mówiąc o tym, że osoby, które tu regularnie przebywają, są bardzo specyficzne.

Gość gość
wyciśnij pryszcze i zagadaj do którejś, albo lepiej nie, dostaniesz kosza i pójdziesz się pociąć, zostań w domu :)

Gość gość
no nie wiem, tu ludzie są anonimowi więc prędzej z nich wyłazi prawdziwa natura. Stawiał bym że to raczej co niektóre na co dzień udają słodkie kobietki a w rzeczywistości są zimnymi, pozbawionymi empatii i pogardzającymi mężczyznami sukami które miłe są tylko do momentu w którym złapią faceta na obrączkę i wkręcą go w dziecko. Później nagle okazuje się że "one już nic nie muszą" a z każdej wypowiedzi o mężu i ogólnie o facetach pogarda aż kapie