Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

wstydzę się przedstawić mojemu facetowi mojej rodziny

Polecane posty

Gość gość
Lepiej bo by cię Z A J E B A L I jak muchę za tego frajera :D

Gość gość
i co z tego? jesteś tępa piz/da i tyle. Płytka i materialistyczna lala z wiochy. Abyś się tym je/banym kawiorem udławiła.

Gość gość
Studziuś ile ty masz lat? Masz ochotę porozmawiać, wypić razem świąteczną kawką na Skype? Nie chce popadać w samozachwyt, ale brzydki nie jestem, zresztą ja mogę ci się pierwszy pokazać, jak się nie spodobam to po prostu się rozłączysz i mnie olejesz, ale myślę, że się nie rozłączysz... ;) To jak? Dasz mi tą szansę?

Gość gość
zimna egoistyczna suka, panowie od takich biegiem uciekać. Współczuje jej facetowi, tępak idzie na pewną rzeź i nawet nie wie.

Gość gość
Szkoda że cię stara nie wyskrobała, teraz świat musi się z taka durną pindą męczyć.

Gość gość
masz rację, na twoim miejscu każdy by sie wstydził pochodzenia, , przecież widać jaka jesteś, a w porządnej rodzinie takie coś by sie nie uplęgło

Gość gość
materialista , bo wstydzi sie biednej rodziny? ja mam taka sama sytuacje, moi rodzice sa bardzo biedni, facet bardzo bogaty, mija kolejny miesiac, a ja go nie zapraszam do nich, bo sie wstydze to powoduje efekt odwrotny, bo on oddala sie ode mnie... mowi, ze nie czuje sie przy nim swobodnie, ze nie rozmawiamy, ze sie odsuwam od niego, ze mi zle z nim.... ma raacje, zle mi ale nie z nim tylko z tym, ze do niego nie pasuje. czuje sie niedowartosciowana.

Gość gość
Nie obrażać mi Studziuni!

Gość gość
Studzia dziś On jest dokładnie taki sam jak twój ojciec, idź dziewczyno do psychologa:classic_cool: