Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymam z nim w związku. Czemu tak jest????

Polecane posty

Gość gość

Zawsze kiedy go szmace i jestem dla niego oschła i niemiła to on za mną lata i traktuje jak ksiezniczke. Gdy tylko jestem słodka i miła to on mnie olewa.... Jak uciec z tego błędnego koła?? Tylko rozstanie??

Gość gość
No nie mówicie ze tylko moje zwiazki tak wygladaja?? Chodzi o to że kocham go i nie chce byc dla niego zawsze taka chamska ale gdy taka jestem to on mnie "na rekach nosi".

Gość gość
Moze niech sie faceci wypowiedzą dlaczego tacy sa i jak to zmienic?

Gość gość
U mnie to samo, ale nie bylismy jeszcze w zwiazku, kilka dni temu to przerwałam w koncu i czuje sie swietnie.

Gość gość
bo my wolimy gonić króliczka niż go złapać :classic_cool:

Gość gość
Ja jestem z nim ponad 2 lata. Kocham go. Nie mów ze tylko rozstanie coś zadziała???Nie chce sie z nim rozstawac.

Gość gość
Ok, gonic króliczka ale czy ja musze byc chamska zeby on sie starał? Chce chociaz raz na jakis czas byc miła.

Gość gość
Ja miałem już tak dwa razy i nie wiem co z tym zrobić :( Za jedną dziewczyną latałem ponad 2 lata, gdy w końcu mnie chciała mi sie nagle odwidziało, jakoś emocje opadły, motywacja zerowa, może nuda, monotonia. I mimo, że przez te 2 lata o niczym innym nie marzyłem, żeby z nią być, to jak sie to stało, to nagle przestało mi zależeć, no i długo nie trwał ten związek, pare miesięcy, ona sie wtedy bardziej starała niż ja, mi już jakoś nie zależało :o

Gość gość
No więc jednak nie oszalalam i takie związki istnieją, nie tylko ja taki mam. Czyli sugerujecie (pytam tych co byli w takich zwiazkach) ze jedyne wyjscie to rozstanie?? Nie da sie tego jakos inaczej obejśc??

Gość gość
Oboje jestescie nienormalni, i ty i on. Dzieciaki....

Gość gość
Czyli jednak tylko rozstanie jest wyjsciem z tej chorej sytuacji? Nie da sie tego inaczej obejsc??

Gość gość
czy nie ma nic po srodku miedzy byciem chamska a slodka?

Gość gość
Wlasnie nie ma. Jesli jestem choc troche mila to on zaczyna sie oddalac. Musze byc calkowicie chamska wtedy jest dobrze. Beznadziejnie.