Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzinka..........

Polecane posty

Gość gość

Zaraz święta, a jako że mam liczną rodzinę zjawi się u mnie i szwagier, niestety jest to jeden z typów którzy wiedzą wszystko. Jest chamski, potrafi obrazić teściową, 5 razy wypytywać co dokładnie je, bo oczywiście sami nic nie przyniosą. Taki typowy wiejski cwaniaczek z niego. I chociaż ja mam w d*pie jego chamskie aluzyjki do mnie, (nie raz mu odgryzam, ale kultury go przez to nie nauczę) To wiem, że reszta rodziny jest co najmniej nim zniesmaczona.Chce zaprosić na święta narzeczonego, a zwyczajnie mi wstyd, za tego prostaka. Potrafi nawet skomentować fakt, że byłam zbyt długo w jego odczuciu siedziałam w WC, nie wiem czuje się zaniedbany, czy po prostu ma niepokolei, (bo przy ostatniej wizycie zbyt długo się zbierałam, a on głodny musiał czekać, aż ja wyjdę, oczywiście głośno to przy wszystkich skomentował), albo to że jedna osoba z rodziny jest gruba, a inna nie szuka pracy, a przecież powinna. Jak sobie radzić z takim typem?

Gość gość
A po co chama zapraszasz do swojego domu?

Gość gość
No niestety nie mam wyjścia...musi być...jak reagować???

Gość gość
Nie rozumiem. Jak to musi? Kto by mi kazał użerać się z chamem podczas świąt we własnym domu?

Gość gość
Jak to święta, spotykamy się rodzinnie, a on jest szwagrem, nie mogę powiedzieć siostrze przyjdź sama z dzieckiem, męża nie bierz.

Gość gość
A siostra to niemowa? Spróbuj go wziąc na milczenie. Tym razem nie odzywaj się do niego, nawet jakby walił teksty o WC, o Tobie, bo coś, itp. Ignoruj go w ten sposób. Jego dla ciebie nie ma. Nie daj się sprowokować, chocby nie wiem co.

Gość gość
To powiedz mu krótko i wyraźnie, ze we własnym domu nie zamierzasz tolerować chamstwa i jak się nie umie zachować, to niech zamknie ryj, albo niech wyjdzie z twojego domu.

Gość gość
Ja też zawstydziłabym go takim tekstem, że we własnym domu nie życzysz sobie być obrażana

Gość gość
No niestety siostra udaje, że ją jego słowa śmieszą i uznaje je za żarty, a co ma robić. Odgryzać nie raz odgryza łam, ale niestety to nic nie daje. Wstyd mi przy narzeczonym, za tego prostaka, wezmę go na milczenie. Może to coś da, albo zacznie pozwalać sobie na więcej ^^

Gość gość
Weź mu chluśnij w mordę napojem jak się rozszczeka :D i zacznij się śmiać :D