Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie ma wzwodu ! :(

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od trzech miesięcy jestem w związku. Dwa tygodnie temu po raz pierwszy chciałam go skonsumować.Nic z tego nie wyszło bo mój chłopak nie miał erekcji.Na początku pomyślałam że nie jestem dla niego dosyć atrakcyjna i że go nie pociągam ale on twierdzi że jest inaczej.Wierzę mu bo gdybym mu się nie podobała to by się ze mną nie spotykał,przynajmniej tak myślę. Spróbowałam jeszcze raz,tydzień później.Ubrałam seksowną bieliznę,kokietowałam go cały wieczór.Nic to nie dało, kolejna nieudana próba.I wczoraj znowu to samo,nigdy nie miałam problemu żeby podniecić faceta.Rozmawiałam z nim i twierdzi że to blokada psychiczna bo chce wypaść jak najlepiej,czy tez wam się przydarzyło coś takiego? Wiecie jak mu mogę pomóc?

Gość ale nie całe pół  litra
zgadza się,chłop się stresuje,bo tylko myśli,jak wypadnie,czy cię zadowoli,itp,polej mu kielonka na stres

Gość gość
Miałem podobnie, mi pomógł ManForte, 2 opakowania brałem ale efekt zadowalający

Gość wiking704
daj mu kilka kielichów i odrazu się rozluzni

Gość gość
porazka

Gość gość
Może jest gejem albo puka kogoś na boku i jest potem wyczerpany.

Gość gość
Jeżeli jest gejem albo bzyka inną to dlaczego się ze mną spotyka?

Gość gość
Nikogo nie puka, może ma problem i wstydzi się przyznać, że będziesz się śmiała, albo rzeczywiście jest zestresowany.

Gość gość
Może myślał, że podoła z dwiena dziewczynami na raz, ale się przeliczył? A tobie mówi, że jest zestresowany. Sorry, ale problem leży głębiej. Z drugiej strony może mieć mało testosteronu, jeżeli ma mały zarost i ogólnie jest słabo owłosiony na klacie, itp, to nic nie poradzisz. Takie już ma geny i w tych sprawach będzie słaby.

Gość buggy
Może niech spróbuje wzbogacić swoją dietę o jakieś tabletki na bazie naturalnych składników. U mnie permen okazał się pomocny.

Gość gość
pewnie jest impotentem

Gość gość
To na pewno nie jest wina stresu, nawet kiedy facet jest zestresowany, wstydliwy, itd... to i tak ma erekcję. Mój facet był prawiczkiem kiedy go poznałam, na początku też unikał seksu, wymigując się że to jeszcze za wcześnie i takie tam pierdoły, doskonale wiedziałam że to przez stres, bo to po prostu było widać, ale z erekcją nie miał żadnych problemów, wystarczy że zobaczył mnie bieliźnie lub nago i momentalnie stawał się twardy, nawet przy całowaniu się twardniał. To albo impotencja, albo faktycznie kobiety go nie kręcą i woli chłopców.

Gość waginosceptyk
Teraz na takich się mówi,ze to waginosceptyk,hahaaa

Gość gość
do autorki zapytanie... 1. a próbowałaś mu possać ...? 2. czy mu wtedy staje...?

Gość gość
ManForte działa ale po dłuższym czasie widać efekty.

Gość gość
do autorki

Gość gość
weź mu do buzi i poruszaj rękoma:)

Gość sisi1541
mojemu K. też się zdarzało...najpierw była rozmowa i postanowiliśmy znaleźć rozwiązanie.w aptece farmaceutka poleciła permen- jest to suplement więc można stosować go długi czas, nie wywołuje skutków ubocznych i a naturalny skład.

Gość zatroskana_ona
kurczę obawiam się, że mój chłopak ma podobny problem...nie wiem tylko jak do niego dotrzeć. co mu zaproponować?

Gość pudding
najlepiej chyba zacząć od rozmowy, tego typu problemu nie można jednak bagatelizować. w aptece dostępne są suplementy o naturalnym składzie, które brane regularnie powinny pomóc

Gość gość
nadmierny stres.. za bardzo się chłopak przejmuje może?. u mnie i mojego faceta problem tkwi w problemach zdrowotny. najlepiej odwiedzić specjalistę który dobierze odpowiednie leczenie - u nas jest to kuracja spedrą, efekty u mojego partnera widoczne są praktycznie od razu. pozdr;)

Gość gość
W moim przypadku, bardzo pomógł mi wrócić do normalności środek o nazwie IQman, kupiłem go na Allegro, raz, że odzyskałem sprawność, dwa mogę wiecej a trzy mam większego

Gość gość Weronika
To faktycznie problem, spróbujcie może takich tabletek jak iqman. Mój mąż też miał problem, ale, że tak napiszę niepełny. U niego spisały się znakomicie